Obavijesti

Zaboravljeni SMS Sandi opremio stan Gorenje proizvodima

Zaboravljeni SMS Sandi opremio stan Gorenje proizvodima
6

Sanda Mihić iz Nuštra kupila je Gorenje perilicu rublja i poslala je sms poruku s brojem računa koja ju je uključila u nagradnu igru GORENJE – NAJBOLJI IZBOR.

Premda Sanda nikada ne sudjeluje u nagradnim igrama, ipak je poslala sms poruku s brojem računa. Na to je vrlo brzo posve zaboravila, te je iznenađenje bilo još veće kada je dobila obavijest da je upravo ona osvojila glavnu nagradu – opremanje stana proizvodima Gorenje u vrijednosti 200.000 kuna!

Prvo mi nije bilo jasno što mi to govore. Sasvim sam zaboravila da sam i poslala tu poruku 5. prosinca nakon što smo kupili perilicu za rublje u Vinkovcima jer je brzo nakon toga počela gužva oko pripreme za blagdane. Kad su mi se misli malo sredile oduševljenje je bilo ogromno. Prošle godine smo renovirali kuću i nismo mogli kupiti novu kuhinju. Uzeli smo samo novu bijelu tehniku, i to sve Gorenje proizvode. Stare kuhinjske elemente smo malo preuredili, ali oni više nisu funkcionalni i jako ih je teško održavati. Palo mi je na pamet da je valjda Bog od gore vidio kako nam je bilo teško i poslao nam ovu nagradu, rekla je oduševljena Sanda Mihić.

Sanda Mihić u Nuštru živi od 1992. godine. Rodom je iz Sinja, a supruga Kazimira upoznala je na Fakultetu šumarstva u Zagrebu. Na četvrtoj godini studija su se vjenčali i u kratkom vremenu dobili dva sina Ivana i Miju. 

Za vrijeme rata obiteljska kuća Sande Mihić dobila je tri izravna pogotka granatom, a sedam je palo u dvorište kuće. Kada je Sanda došla u Nuštar u kući nisu imali struje, vode i telefona.

Ma to je bila ljubav neviđena, prisjeća se Sanda Mihić jer je jedino zbog supruga Kazmira pristala doći živjeti u Slavoniju, u ratom razoreni Nuštar.

Danas Sanda Mihić radi kao stručni suradnik za analize u planskom odjelu Uprave Hrvatskih šuma u Vinkovcima, suprug Kazimir je državni službenik i radi u policiji, a Ivan i Mijo su srednjoškolci strasno zaljubljeni u nogomet.

Nagradna igra GORENJE – NAJBOLJI IZBOR  trajala je od 19. studenog 2010. godine do 31. siječnja 2011. godine, a pravo sudjelovanja imali su svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su kupili barem jedan proizvod trgovačke marke Gorenje u vrijednosti iznad 500,00 kn. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 283.970,00 kn i od čega je Gorenje već 5% nagradnog fonda uplatilo u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Nuštar je malo mjesto u istočnoj Slavoniji, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, na prometnici Vinkovci-Vukovar, ali ima bogatu i burnu povijest koja seže od 12. stoljeća. U Domovinskom ratu Nuštar je bio potpuno razoren ali obranjen, i ostao je istureni neokupirani dio koji je zaustavio širene tzv. Krajine na zapad Hrvatske. Premda potpuno obnovljen, još uvijek liječi ratne rane i bori se s brojnim problemima, kao i većina mjesta na istoku Hrvatske. 

Gorenje je izuzetno zadovoljno što glavna nagrada ide upravo u Nuštar, na područje od posebne državne skrbi, te što svojom nagradom, premda dobivenom u igri na sreću, pomaže ravnomjernom razvoju i podizanju životnog standarda građana svih regija u Republici Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!