Obavijesti

Zaljubite se u vožnju - odaberite Toyota hibrid

Zaljubite se u vožnju - odaberite Toyota hibrid
4

Ukoliko planirate kupnju novoga automobila, svakako razmotrite odabir Toyota hibrida, jer se hibrid višestruko isplati. Saznajte zbog čega je hibridni automobil poseban?

Toyota hibrid kombinira električni i benzinski pogon, tako da koristi oba, ponekad i istovremeno. Toyota hibrid se puni gorivom ili energijom kočenja, te nije potrebno punjenje na električnu utičnicu (osim Plug-in verzije).

Zbog čega je hibrid bolji ekološki izbor automobila?

Hibridna vozila omogućuju nisku potrošnju goriva, imaju mogućnosti rada ''na struju'' pri čemu su gotovo bešumni, te niske emisije CO2. Toyota je izračunala da je u periodu 1997.-2014. godine odabirom hibrida, a ne sličnog benzinskog automobila, u svijetu izbjegnuta emisija 41 milijuna tona CO2. Vjeruje se da je upravo Co2 glavni uzrok globalnog zatopljenja.

Jesu li Toyota hibridi skupi?

Cijene Toyota hibrida su u rangu konvencionalnih automobila. Zahvaljujući mogućnosti ostvarenja 30.000 – 50.000 kn poticaja od Ministarstva zaštite okoliša i Fonda za zaštitu okoliša, hibridi su danas dostupni od 90.900 kn (koliko iznosi cijena Yaris hibrida, s uključenom subvencijom).

Ostali hibridni modeli u ponudi u Hrvatskim Toyota salonima su: Auris, Auris Touring Sports, Prius, Prius+  te Prius Plug-in, i njihove cijene s uključenim poticajima usko konkuriraju benzinskim i dizel vozilima.

Jesu li Toyota hibridi pouzdani?

Tijekom posljednjih 17 godina u svijetu je prodano više od 6 milijuna hibridnih vozila. Ova vozila dugi niz godina pobjeđuju u istraživanjima pouzdanosti (najmanji broj kvarova prema istraživanjima  JD POWER ili njemačkog TÜV izvještaja). Jamstvo na hibridna vozila u Hrvatskoj je 5 godina - bez ograničenja kilometraže, nakon čega slijedi mogućnost produženog jamstva na hibridne baterije do 10 godina.

Koje su najveće prednosti hibrida?

Hibridna vozila omogućuju užitak uz napredne tehnologije i vrhunske sigurnosne standarde, okolišu doprinose niskom emisijom štetnih plinova, a svojim vlasnicima uštede godišnje više od 20% troškova posjedovanja, zbog niske potrošnje goriva (potrošnja Yaris HSD 3,5 l/100 kn) jeftinijeg osiguranja i servisa, te jeftinijeg parkiranja (u Zagrebu).

Ukoliko vas nismo uvjerili da je Toyota hibrid najbolji izbor, posjetite www.toyotahibrid.hr ili Toyota salone! Testirajte hibrid i uvjerite se u brojne prednosti i pogodnosti kojima će vas osvojiti.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"