Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zašto piti Jamnicu Pro Sport prilikom treninga?

None Foto: Jamnica 3

Za optimalni učinak tijekom vježbanja, tijelu su potrebni tekućina, elektroliti i ugljikohidrati kao izvor energije. Pijući samo vodu, ne unosimo elektrolite koji se gube znojenjem

Voda se na taj način ne može zadržati u organizmu, pa je tijelo i dalje žedno. Tijekom dugotrajnog tjelesnog napora (trčanje, biciklizam....) posljedice nepravilne hidratacije mogu biti iznimno opasne. Zato, da bi se tijelu uistinu nadoknadila izgubljena tekućina, moraju mu se vratiti i elektroliti izgubljeni znojenjem.

Sportaši koji to ne čine, neadekvatno hidratiraju svoje tijelo i onemogućuju mišićima pravilan oporavak, te tako značajno smanjuju učinak vježbanja.

Jamnica Pro Sport je izotoničan napitak koji osim vode sadrži vitamine i elektrolite neophodne za pravilnu rehidraciju, te "pametne" (Palatinoza) ugljikohidrate koji tijelu daje energiju kroz dulji vremenski peroiod.

Preporuka za konzumaciju:
Budući da je mehanizam žeđi u organizmu slabije razvijen, te se osjećaj žeđi javlja kad već dođe do blage dehidracije, preporučuje se konzumaciju Jamnice Pro Sport rasporediti prije, tijekom i nakon treninga.

Zašto Jamnica Pro Sport?
1 boca sadrži 100% vitamina (RDA* preporučena dnevna doza)
1 boca sadrži 100% cinka (RDA* preporučena dnevna doza)
sadrži šećer s niskim GI (palatinoza) – šećer koji se zbog niskog glikemijskog indeksa sporije apsorbira u krv, te osigurava energiju kroz dulji vremenski period

Za više detalja o Jamnici Pro Sport kliknite ovdje.