Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Steknite zdravu naviku svakodnevnog ispijanja čaja

None Foto: Cedevita 12

Priča o Cedeviti priča je o jednom od najuspješnijih i najdugotrajnijih brandova. Jedno od važnih poglavlja je svakako priča o raznovrsnoj paleti aromatičnih Cedevita čajeva

Čaj je ugodan i osvježavajući napitak koji odgovara svakoj prigodi. Ne moramo ga piti samo kada smo prehlađeni ili se želimo ugrijati. Kada spomenemo čaj trebali bismo pomisliti na užitak, druženje i zdravu naviku. Današnji način i tempo življenja ne ostavlja nam previše prostora i vremena za brigu o sebi. Nedostatak tjelesne aktivnosti i stres postaju naša svakodnevnica, a brzi život i opterećenost svakodnevnim problemima imaju za posljedicu loše raspoloženje, iscrpljenost, a nerijetko i bolest.

Stoga, zašto čaj ne bi postao dio naše svakodnevnice? 

Ujutro budi, navečer opušta, zimi grije, ljeti osvježava, kad smo bolesni liječi. Raznovrsna i bogata paleta aromatičnih i mirisnih Cedevita čajeva, pružit će istinski užitak za sva vaša osjetila. Voćni, biljni, crni, zeleni, bijeli.... svatko će zasigurno pronaći okus za sebe. A ne zaboravimo da je svaka šalica čaja korak naprijed ka zdravijem životu. Već 3-4 šalice čaja dnevno su prvi korak prema uspjehu. Očistiti ćemo naš organizam, a uklanjanjem nakupljenih štetnih tvari obnovit ćemo preopterećeni probavni sustav, ubrzati metabolizam, ali i smanjiti stres i tjeskobu te vratiti energiju i vitalnost. 

Stoga, bilo da uživate s prijateljima ili se opuštate uz svoj omiljeni film ili želite predahnuti  na radnom mjestu, priuštite si okrepljujući užitak uz šalicu Cedevita čaja.

CEDEVITA ČAJ –  OKUS DOMA MIRIS PRIRODE