Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Željko Pervan za Mireo unosi zabavu u cestovnu navigaciju

None Foto: Mireo 8

Nakon osvajanja top liste hrvatskog App Store-a, GPS navigacija Mireo DON'T PANIC Croatia korisnicima iPhonea omogućava vožnju uz glas omiljenog komičara.

Zašto bi glas koji navodi morao biti ozbiljan i dosadan? Aplikacija Mireo DON'T PANIC za iPhone već je dobar suvozač brojnim vozačima, a odsad će im svima, uz precizno  navođenje omogućiti i zdravu dozu humora i zabave. Željko Pervan, sjajni komičar, snimio je za Mireo glasovne upute za navigaciju, ali i dodao svoje savjete. Već i samo „Skrenite lijevo“ ili „Držite se desno“ u Pervanovoj izvedbi zvuči malo drugačije, a njegove dodatne opaske i primjedbe bit će dobar začin čak i monotonoj vožnji

Pervanove glasovne upute svi korisnici navigacije Mireo DON'T PANIC, postojeći i novi, mogu besplatno preuzeti na svoj iPhone.

Stalnim prisustvom na vrhu lista najprodavanijih aplikacija u App Storeu, te izrazito pozitivnim komentarima korisnika, GPS navigacija Mireo DON'T PANIC ostvaruje odlične prodajne rezultate. Apple app store nudi DON'T PANIC po vrlo pristupačnoj cijeni od 9,99 USD (oko 54 kn).

O tvrtki:

Mireo d.d. je uspješna hrvatska tvrtka s desetogodišnjim iskustvom u razvoju softvera za navigaciju i kartografske podatke. Tvrtka već godinama uspješno posluje na međunarodnom B2B tžištu, proizvodeći softver koji se ugrađuje u navigacijske uređaje te fleet management rješenja. www.mireo.hr