Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun
Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec
Pogledajte tko su finallisti 5. Prevenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK kojima će se u finalu 19.6. na Jarunu pridružiti pobjednici današnjeg natjecanja na Bundeku
Osim kušanja finih roštilj delicija, Jaskanci su do kasno u noć uživali u koncertu popularnih rockera Opće opasnosti, a borba za titulu najboljeg nastavlja se 18. lipnja na Bundeku i 19. lipnja na Jarunu
Umag, grad poznat po atraktivnim turističkim događanjima, još jednom je pokazao kako je domaćin Zlatnog ćevapa s najmanjim brojem stanovnika, no zasigurno s najvećim srcem.
Uz šum mora u subotu prije podne okupilo se pet ekipa iz Dalmacije s nadom da će upravo oni izboriti putovanje u Zagreb na finale jubilarnog 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec
Osijek je na Tvrđi dobio priliku otvoriti jubilarno 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec. Pobjednici su Valpovčani. Nakon Osijeka, kvalifikacije 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju nastavljaju u Zadru 21.5.
Šiš ćevapi, uštipci sa slaninom i sirom te ćevapi sa sirom novi grill specijaliteti
Nadolazeći dani idealni su za druženja i roštiljanje na otvorenom. Pri tome se često pitamo koliko mesa treba kupiti za roštilj
Sa svojom dugom tradicijom i iskustvom te sa širokim asortimanom standardnih i specijalnih aromatiziranih octeva KISKO je danas vodeća marka octa u Hrvatskoj
Zlatno žute boje, mekane i lako mazive teksture koja se topi u ustima
Iskoristi svoj Oranž