Obavijesti

Viral

Komentari 18

VIDEO Dali su mi otkaz u školi jer repam! Okupila sam učenike i snimila s njima oproštajni spot

VIDEO Dali su mi otkaz u školi jer repam! Okupila sam učenike i snimila s njima oproštajni spot
11

Prošle godine proglasili su je i učiteljicom mjeseca. Ali nakon što se društvenim mrežama proširio spot u kojem je ona glavna zvijezda, roditelji djece su se pobunili

VIDEO

Domonique Brown predavala je povijest u srednjoj školi u Detroitu. Drippin Honey joj je umjetničko ime u glazbenoj karijeri. Kad su to roditelji učenika kojima predaje saznali, pobunili su se. I Domonique je dobila otkaz. Barem tako tvrdi. Prvo je u školu stigla anonimna dojava, ona smatra da su to dojavili roditelji. Nakon nekoliko mjeseci  Domonique su pozvali u ured.

- Natjerali su me da odem jer sam reperica - rekla je Domonique, koja je u školi radila sedam godina i planirala je upisati i magisterij pa doktorat. Prošle godine proglasili su je i učiteljicom mjeseca. Ali nakon što se društvenim mrežama proširio spot u kojem je ona glavna zvijezda, roditelji djece su se pobunili.

- To je bilo lani, tad sam imala prvi sastanak s dekanom i ravnateljem. Rekli su mi da su vidjeli moj spot i da nisam dobar uzor djeci jer repam - ispričala je, prenosi New York Post. Nastavila je raditi u školi, a nakon posla prebacila bi se na snimanje spotova.

- Nakon pet mjeseci i hrpe sastanaka, rekli su mi da biram: škola ili muzika. Tražili su i da izbrišem sve s društvenih mreža. Otišla sam - rekla je Domonique, koja je za kraj okupila studente i s njima snimila oproštajni spot. 

Pogledajte video

Dodala je da je glazba dio kulture i da ne želi odustati od toga samo zato jer drugi misle da mora.

- Kažu da loše utječem na djecu? Jesu li razmislili koliko ce utjecati na tu istu djecu to što su me otpustili i što im nisam više učiteljica? Moj privatni život nema nikakve veze s ovime što radim. U školi sam profesionalna i posvećena edukaciji djece - rekla je.

Iz škole nisu htjeli komentirati slučaj otkaza učiteljici. Kažu kako su to privatne stvari koje se tiču osoblja i učenika i detalji nisu za javnost. Domonique je prije otkaza pokušala sve, cak je pozvala roditelje da dođu na njezinu nastavu kako bi vidjeli kakva je učiteljica, ali nitko se nije odazvao.

- Rekla sam im: 'Hej, dođite, uvjerite se kako to loše utječem na vašu djecu. Gledajte me na svakoj njihovoj priredbi, školskoj utakmici... Prvo dođite i vidite, onda sudite. Ali nitko nije došao - dodala je.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'

Istarski zaljubljenik u ptice, Vanja Puškarić, afričku kukavicu tražio je po Maroku, Španjolskoj i Izraelu, ali je na kraju je ona našla njega. Prvi ju je taj dan na rijeci Mirni uočio austrijski 'birdwatcher' Michael Hafner
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin