Obavijesti

News

Komentari 14

Likvidirao prolaznika: 'Ubojica s Facebooka' pronađen mrtav

Likvidirao prolaznika: 'Ubojica s Facebooka' pronađen mrtav
1

Informaciju je potvrdila lokalna policija koja je na svom Twitteru objavila kako je Steve Stephens lociran u okrugu Erie te da se nakon kratke potjere ubio

VIDEO

"Ubojica s Facebooka", kako su ga prozvali američki mediji, pronađen je mrtav u mjestu Erie u Pennsylvaniji.

Informaciju je potvrdila lokalna policija koja je na svom Twitteru objavila kako je Steve Stephens lociran u okrugu Erie te da se nakon kratke potjere ubio.

Policija u Clevelandu od nedjelje je tragala za Stephensom, kada je putem aplikacije Facebook live prenosio smaknuće Roberta Godwina (74). 

U videu Stephens govori kako je upravo pronašao nekoga koga će ubiti i pokazuje na starijeg čovjeka na ulici. Potom mu je prišao i zatražio da mu kaže ime njegove djevojke. Starac je rekao kako ne poznaje nikoga tko se tako zove, a Stephens ga je potom upucao i ubio. Nakon toga pobjegao je u bijelom Ford Fusionu.

"Osumnjičeni je objavio snimku na Facebooku i ustvrdio da je počinio druga umorstva koja treba provjeriti", objavila je tada američka savezna policija na Twitteru.

Zuckerberg obećao da će poduzeti sve da spriječi objave snimaka tragedija

Generalni direktor društvene mreže Facebook Mark Zuckerberg obećao je u utorak da će njegova tvrtka učiniti sve što može da spriječi ponavljanje tragedija poput ubojstva u Clevelandu koje je snimio sam počinitelj tijekom vikenda te objavio na toj društvenoj mreži.

"Pred nama je puno posla. Nastavljamo raditi sve što možemo kako bismo izbjegli taj tip tragedije," rekao je Zuckerberg na otvorenju godišnje konferencije za razvoj aplikacija koju organizira Facebook u San Joseu u Kaliforniji.

Robert Godwin Sr. je ubijen u nedjelju u državi Ohio dok se vraćao s uskrsnog doručka. Ubojica Steve Stephens (37), koji ga nije poznavao, snimio je njegovo ubojstvo i objavio istoga dana na Facebooku.

Facebook je precizirao da je blokirao Stephensov račun 23 minute nakon što je upozoren na sadržaj snimke i obećao je upotrebu novih alata za poboljšanje procedura upozorenja i sprečavanje da takav tip snimaka objave drugi korisnici. U priopćenju Facebooka stoji da se radi o "strašnom zločinu kojem nema mjesta na njihovim stranicama".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik
UMRO U 66. GODINI

Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik

Godinama je bio jedan od najbližih suradnika Milana Bandića i čovjek koji je ustrojio i vodio Zagrebački holding.