Obavijesti

News

Komentari 7

'Parkirao sam ovdje jer je naše invalidsko mjesto bilo zauzeto. U čemu ću sad voziti dijete?'

'Parkirao sam ovdje jer je naše invalidsko mjesto bilo zauzeto. U čemu ću sad voziti dijete?'
5

U petak oko 2.30 sati u Baranovićevoj ulici nepoznati počinitelj zapalio je Toyotu pravosudnog policajca. Požar se proširio na još dva vozila, a jedno služi za prijevoz invalida

VIDEO

Dragan Ramić tužno je vadio kutije i vrećice iz svog teško oštećenog Forda tourneo connect, koji je teško oštećen u požaru u petak rano ujutro u Baranovićevoj ulici u zagrebačkom naselju Prečko. Gorjela su tri vozila parkirana jedan do drugoga, a zagrebačka policija nakon očevida je utvrdila da je netko podmetnuo požar na Toyoti, a vatra se proširila na druga dva vozila. Kako neslužbeno doznajemo, vlasnik (46) Toyote je pravosudni policajac, šef jednog odjela u Remetincu.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Zagreb, požar automobila 02:29

Kako nam je nesretni Ramić ispričao, u automobilu inače vozi kćer, koja je invalid. Ima uredno označeno vozilo s vidljivim naljepnicama za invalide na vjetrobranskom staklu i na stražnjoj strani vozila. Imaju i invalidsko mjesto za prkiranje koje se nalazi ispred njihovog ulaza. No, u četvrtak kad su se vratili kući, bilo je zauzeto.

- Kako je invalidsko mjesto bilo zauzeto, stali smo tu gdje je bilo slobodno. I oko 2.30 sati ujutro zove me susjed, kaže da gori auto pored našeg. E sad, što je bilo ne znam. Najveća tragedija je što nemamo kasko, auto je star 12-13 godina, ne isplati ga se popravljati, kome naplatiti štetu? Strašno. Najgore je što nam je dijete invalid, svaki dan je moramo voziti. Zato smo i uzeli ovaj auto da lakše može ući i sve - očajavao je Dragan, koji ne zna što će sada dalje.

- Imaš takav auto i ostaneš bez svega i sad, naravno, nitko ne bude kriv. Mislim, nije ni taj čovjek kriv što mu se zapalio auto ili već što je bilo - priča Dragan, koji je do zapaljenih vozila došao čim ga je susjed nazvao.

- Buktinja je bila ogromna, već su vatrogasci bili tu. Nažalost, uz tu Toyotu, uništena su još dva vozila. Nije otišla samo desna strana auta, nego i ispod, instalacije, vrata se ne mogu zatvarati... Vjerojatno se skupilo sve od vatre - kaže Dragan.

Zagrebačka policija izvijestila je da je u petak oko 2.30 sati u Baranovićevoj izbila vatrena buktinja koja je zahvatila tri parkirana auta. Vatrogasci su po dolasku na teren utvrdili da se radi o požaru u razbuktaloj fazi, koji, do njihova dolaska, nitko nije pokušao ugasiti. Brzo su ga lokalizirali. U požaru je potpuno izgorjela Toyota, a vatra je potom zahvatila Ford tourneo connect, vlasništvo 43-godišnjakinje, te Peugeot 308 u vlasništvu 50-godišnjakinje. Na Peugeotu je oštećena lijeva strana, a na Fordu desna.

- Obavljenim je očevidom utvrđeno da je nepoznati počinitelj izazvao požar lakozapaljivom tekućinom koju je potom zapalio. Materijalna šteta zasad je neutvrđena - javila je policija, koja provodi kriminalističko istraživanje kako bi pronašli počinitelja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...