Obavijesti

News

Komentari 469

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20.07

Marijan Pavliček komentirao je navode da HDZ i Domovinski pokret planiraju popuniti dvije nedostajuće ruke s njim i Vesnom Vučemilović.

- Mi smo došli s Mostom na antikorupcijskoj i antiHDZ priči i držimo se dogovora s njima. U ovom trenutku ne planiramo mijenjati dresove. Mogu oni planirati sto žele, ali nikakvih službenih razgovora nije bilo. Imat ćemo i predsjedništvo na kojem ćemo sve raspraviti - kaže za 24sata Marijan Pavliček, predsjednik Suverenista.

19.25

- Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Pošto im i s njima nedostaje ruku, priča se da će im podršku dati Vesna Vučemilović i Marijan Pavliček - rekao je izvor iz HDZ-a za 24sata.

Pavliček bio jučer na pregovorima između Mosta i DP-a te je prije sastanka rekao: 'Ovo je službeni sastanak kolega Mosta, Suverenista i Domovinskog pokreta. Idemo razmjeni mišljenja, vidjeti što i kako, pa ćemo vidjeti dalje'

17.08

Plasiraju se netočne informacije o “podjeli ministarstava između HDZ-a i DP-a” i “imenima budućih ministara”. Nije se raspravljalo o ministrima i sastavu Vlade tijekom održanih konzultacija, kazao je Marko Milić iz HDZ-a.

16.44

- Kakva crna ministarstva?! Nije istina da smo bilo što tražili i da se o tome pregovaralo. Ne znam tko to pušta i zašto - rekao nam je Mario Radić.

12.40

'Sastanak HDZ-a i DP-a je bio konstruktivan! Uskoro i novi zbog formiranja stabilne većine'

Danas je održan novi krug konzultacija između pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta. Sastanak je bio vrlo konstruktivan i vođen je u pozitivnom i partnerskom ozračju. Razmotrena su ključna područja i teme potencijalne suradnje. U idućim danima održat će se novi sastanak predstavnika dviju stranaka radi mogućeg formiranja stabilne parlamentarne većine i Vlade, izvijestio je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 469