Obavijesti

News

Komentari 89

Užas na kupalištu: Tinejdžer skočio u Savu i slomio kičmu

Dječak (16), član lokalnog nogometnog kluba iz Županje, skočio je u plićak i pao na leđa. Prijatelji su ga brzo izvukli iz rijeke, a Hitna pomoć je stigla za dvije minute

VIDEO

Naše molitve su uz tebe i obitelj. Drži se!, poruka je koju su na Facebook stranici kluba objavili nogometaši RNK Sladorane iz Županje. Riječi potpore uputili su svom članu, tinejdžeru (16) koji je teško stradao na kupanju u petak.

- Bilo je to obično druženje, naš nogometaš i njegovi prijatelji kupali su se na Savi. Kako to već biva, išli su skakati i zafrkavati se. Skočio je na glavu, ali nažalost, bio je to plićak. Nakon skoka pojavio se na površini, pet metara dalje bez svijesti - rekao nam je predsjednik RNK Sladorana Bojan Dedić.

Prijatelji su ga brzo izvukli iz rijeke.

- Hitna pomoć je stigla za dvije minute i odmah je prebačen u osječku bolnicu. Ma, to se moglo dogoditi bilo kome od nas. Na tom dijelu obale uvijek puno ljudi skače - rekao je Dedić.

Klub se maksimalno stavio na raspolaganje obitelji svog juniora.

- Razgovarao sam s obitelji i, koliko znam, mladić je došao svijesti, operacija je trajala do dugo u noć. Izgleda da je slomio peti kralježak i navodno uopće ne osjeća noge - rekao je Dedić. Iz kluba kažu kako je riječ o izuzetno talentiranom igraču, kapetanu pionira koji je od ljeta trebao zaigrati za juniore. Nedavno je završio prvi razred srednje škole.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.