Obavijesti

Promo sadržaj

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
2

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Život nije samo jedna karijera, nije samo jedan put, nije samo ono što mislite da morate odabrati, već je mnogo više od toga, samo ako mu date priliku i prihvatite ono što vam ponudi.

Želja, strast i istinska ljubav prema košarci, Damjana je od malih nogu usmjerila prema tom sportu. Tijekom svoje šesnaestogodišnje karijere Damjan je igrao za ukupno trinaest momčadi iz sedam različitih zemalja, uključujući Indiana Pacerse, Minnesota Timberwolves i Orlando Magic u NBA ligi.

I iako zavidan popis momčadi, nije sve bilo tako glatko. Deset godina čekao je na poziv NBA-a za koji se pripremao skoro cijelu svoju karijeru. Ono što je očekivao nije uvijek bilo i ono što ga je dočekalo, ali profesionalni pristup i ozbiljnost prema onome s čime se bavio, doveli su ga do ostvarenja svog sna.

U posebnoj lekciji naziva NBA, detaljno je opisao sve s čime se morao sukobiti i kroz vlastite primjere otkrio kako je to napravio.

Iako se odlazak u sportsku mirovinu nije realizirao na način o kojem sanjaju profesionalni sportaši, njega je dočekao izazov pandemije te je bio prisiljen svoju sportsku karijeru završiti prije vremena.

Spretan i okretan, čemu ga je naučila košarka, donio je odluku o nastavku svog obrazovanja te upisom na dva prestižna Fakulteta usmjerio svoj poslovni put u svijet poduzetništva.

Prije tri godine osnovao je vlastitu tvrtku za sportsko savjetovanje ''DR9 International Sports&Media'', suvlasnik je i direktor u produkcijskoj kući ''Astoria Productions'', a također obnaša funkciju direktora programa godišnje sportsko - poslovne konferencije ''Sunset Sports Media Festival'' u Zadru, gdje okuplja najjače svjetske sportaše i tako Hrvatsku stavlja na svjetsku kartu sporta.

Teme Skill Box predavanja:

Košarkaški put

NBA

Zašto se treba veseliti neuspjesima

Podzetništvo- SUNSET Sports Media Festival

Važnost edukacije

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hit poslastica za iznenadne goste: Imamo recept za desert od 2 sastojka
PROMO

Hit poslastica za iznenadne goste: Imamo recept za desert od 2 sastojka

Osim brzog i jednostavnog recepta za savršenu proljetnu poslasticu, saznajte sve o Prima Mjesecu kuhinja jer vas očekuju kuhinje po mjeri uz uštede do 60% te gratis Bosch perilica posuđa.

Tri desetljeća izvrsnosti: Alles slavi uz veliku nagradnu igru za svoje kupce
PROMO

Tri desetljeća izvrsnosti: Alles slavi uz veliku nagradnu igru za svoje kupce

Alles, poznata tvrtka koja se bavi trgovinom i distribucijom elektromaterijala, obilježava tridesetu godišnjicu svog poslovanja. Za ovaj važan jubilej, odlučili su nagraditi lojalnost svojih kupaca
LG pokreće kampanju „Life's good uz LG – uvijek i svuda s vama!“
PROMO

LG pokreće kampanju „Life's good uz LG – uvijek i svuda s vama!“

Građani Osijeka, Karlovca i Varaždina imat će priliku vidjeti i isprobati najnovije tehnologije i inovativne uređaje tvrtke. Pored toga, mogu besplatno popraviti svoje LG televizore, monitore i kućanske aparate čak i ako je jamstvo isteklo, ukoliko su proizvodi kupljeni nakon 1. siječnja 2019. godine