Obavijesti

Promo sadržaj

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
3

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.

Bez obzira na našu dob, zdravstveno stanje ili način života, gotovo je nemoguće izbjeći susret s takvim tegobama koje utječu na naš probavni sustav. Bolovi, grčevi, osjećaj punoće, nadutost i mučnina samo su neki od simptoma koji mogu narušiti kvalitetu našeg svakodnevnog života. Upravo zato Bayer predstavlja Iberogast®, prirodno rješenje za ublažavanje niza probavnih smetnji.

Iberogast® je tekući lijek, a njegova tekuća formulacija donosi brojne prednosti u odnosu na tablete. Osim što omogućuje prilagodbu doze za odrasle i djecu, tekuća formulacija olakšava apsorpciju aktivnih tvari u tijelu.

Ali, što točno čini Iberogast® tako učinkovitim? Tajna leži u kombinaciji devet ljekovitih biljaka čiji ekstrakti se nalaze u tekućoj formulaciji, što znači da ih tijelo može lakše apsorbirati. Ove biljke djeluju kao pojedinačne biljke, ali i združeno na veći broj probavnih smetnji istodobno. Zahvaljujući tome, Iberogast® brzo i učinkovito ublažava niz probavnih smetnji.

Među devet ljekovitih biljaka koje čine Iberogast® su gorka ognjica, korijen anđelike, cvijet kamilice, plod kima, plod sikavice, list matičnjaka, list paprene metvice, zelen rosopasa i korijen sladića. Svaka od ovih biljaka ima svoje specifične učinke na probavni sustav, a zajedno djeluju na ublažavanje različitih simptoma.

Kada govorimo o trajanju uzimanja Iberogast®-a, on se može uzimati koliko god je potrebno, ovisno o težini i trajanju vaših probavnih smetnji. Za kratkotrajne ili 'akutne' probavne smetnje, preporučuje se prestanak uzimanja čim se simptomi povuku ili značajno ublaže. No, za kronična stanja poput 'funkcionalne dispepsije' i 'sindroma iritabilnog crijeva', uz nadzor liječnika, Iberogast® se može uzimati dulje vrijeme.

Iberogast® je dokazano učinkovit lijek za ublažavanje probavnih smetnji, a njegova prirodna formulacija čini ga pogodnim za širok spektar korisnika. Ako se borite s probavnim problemima, isprobajte snagu prirode koju nudi Iberogast®.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

CH-20240425-77

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Debljina i probiotici
PROMO

Debljina i probiotici

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), preko 65 % Hrvata ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu, a taj broj stalno raste, što predstavlja veliki javno-zdravstveni problem.

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!
PROMO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!

Karlovačko pivo specijalnim izdanjem slavi 170. rođendan
Predstavljen program ovogodišnjih Dana Grada Čakovca
PROMO

Predstavljen program ovogodišnjih Dana Grada Čakovca

Konferencijom za novinare održanom u Caffe baru „Bedem“ u petak je predstavljen dio programa kojim će se obilježiti Dan Grada Čakovca.