Obavijesti

Promo sadržaj

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
13

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Podsjećamo, JGL je prošle godine u Svilnom povećao proizvodne kapacitete koji predstavljaju sam vrh farmaceutske tehnologije, gdje nude priliku za rad u modernom visokotehnološkom okruženju u kojem stvaraju inovativne proizvode koji osvajaju svjetska tržišta. Zaposlenicima JGL nudi sigurnost stalnog zaposlenja, konkurentna primanja i brojne dodatne pogodnosti, stvarajući tako idealno mjesto za profesionalni rast i osobni razvoj.

Tko su idealni kandidati?

Uvjet za prijavu je srednja stručna sprema, idealno u biomedicinskom ili tehničkom području. Poželjni kandidati su svi oni koji pokazuju interes i motivaciju za rad u proizvodnji farmaceutskih proizvoda, a spremni su precizno i organizirano pristupati radnim zadacima. Prednost imaju osobe usmjerene na timski rad, koje njeguju kvalitetnu i efikasnu komunikaciju i pokazuju inicijativu u rješavanju problema.

JGL nositelj certifikata „Poslodavac Partner“

Nove zaposlenike u JGL-u očekuje inovativno i poduzetno okruženje u kojem zaposlenik nije samo „kotačić u sustavu“, već važan element koji čini razliku. Program razvoja zaposlenika počinje od prvog dana, što uključuje onboarding proces, individualni plan razvoja svakog zaposlenika, edukacije i kvalitetan mentorski program. Paket pogodnosti je raznolik i fleksibilan, a zaposlenici imaju mogućnost odabira opcija koje im najviše odgovaraju.

U JGL-u vjerujemo da je sretan zaposlenik najbolji zaposlenik, tako da smo maksimalno posvećeni izgradnji pozitivnog radnog iskustva i radne sredine u kojoj se svi osjećaju podržano i motivirano. Pored naše velike posvećenosti ulaganjima u konkurentnost primanja, tu su i mnoge druge pogodnosti i razvojne prilike koje maksimalno težimo prilagođavati osobnim interesima i potrebama zaposlenika. Rezultati mjerenja zadovoljstva i angažiranosti zaposlenika iz godine u godinu pokazuju nam da imamo jake temelje koji su zalog i motivator da ih takvima očuvamo te usklađujemo kroz cijelu organizaciju“ izjavila je Lorena Dika, direktorica Korporativnog HR-a u JGL-u.

JGL je nositelj certifikata „Poslodavac Partner“ koji se dodjeljuje organizacijama koje održavaju visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima, a od 2022. godine učvrstio je svoje mjesto u najprestižnijoj skupini poslodavaca certifikatom „Above and Beyond“ za područje inovacija u području upravljanja ljudskim resursima.

Posjetite https://karijera.jgl.hr/ kako biste saznali više o otvorenim pozicijama i postali dio JGL tima.

Linkovi na otvorene pozicije su:

  • Operater u farmaceutskoj proizvodnji:

https://karijera.jgl.hr/jobs/operater-u-farmaceutskoj-proizvodnji-mz-HLS

  • Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji:

https://karijera.jgl.hr/jobs/operater-na-poslovima-ciscenja-i-dezinfekcije-u-sterilnoj-proizvodnji-mz-HLY

Operater pripreme materijala u proizvodnji:

https://karijera.jgl.hr/jobs/operater-pripreme-materijala-u-proizvodnji-mz-HL5

O JGL-u

JGL je tvrtka osnovana 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko dioničko društvo u Hrvatskoj. Danas 87 posto prihoda ostvaruje izvan Hrvatske te se njihovi proizvodi prodaju na 60 tržišta diljem svijeta. Zapošljava gotovo 1300 ljudi, a prosječna dob zaposlenika je 41 godina, pri čemu 75 posto zaposlenih čine žene. Proizvode više od 150 brendova, a najpopularniji su Aqua Maris, Meralys, Vizol S i Dramina. U prošloj godini JGL je ostvario 213 milijuna eura ukupnih prihoda i osnažio poziciju najveće farmaceutske kompanije u domaćem vlasništvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze
PROMO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze

Izgubili su zdravlje, zbog dijagnoze mnogi i posao, a sada se boje kako će im uzeti i vozačke dozvole

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan
PROMO

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zasigurno će vam ubrzati rad srca.
Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju
PROMO

Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju

Juicy stručnjaci već 25 godina brinu o kvaliteti sokova proizvedenih od najboljeg voća, a ususret rođendanu predstavljena je nova kampanja "Juicy brine" koja donosi omiljeni Juicy sok u modernom re-dizajnu i održivom pakiranju.