Obavijesti

Komentari 0

Provjerite u điru - zašto svi obožavaju Špiru! Tako je lako...

Provjerite u điru - zašto svi obožavaju Špiru! Tako je lako...
2

U razgovoru sa supružnicima Špoljar, Tihomirom i Nikolinom, doznali smo što će nam sve finoga spremati ljudi iz restorana Špiro na Samobor Open Air festivalu

VIDEO

Što ćete pripremiti posjetiteljima Samobor Open Air festivala?

Prije svega drago mi je da ćemo se posjetiteljima moći predstaviti na Samobor Open Air festivalu! Predstavit ćemo se s nekoliko jela. U ponudi ćemo imati spomenute grill specijalitete od piletine od kojih bi izdvojili našu otkošteni grill batak 'odležan' u začinskoj marinadi.

Svakako smatramo da ovakav festival ne smije proći bez mirisa i okusa odličnih ćevapa koje ćemo također uvrstiti u našu ponudu. Posjetitelji će još moći uživati i u punjenim vješalicama, hamburgerima i cheesburgerima te u još nekim jelima.

Kako je krenula Vaša priča s kuhanjem?

Kada ste shvatili da je to ono čime se želite baviti u životu? Već sad davne 2003. godine sa svojom obitelji odlučio sam se na ovu gastronomsko-ugostiteljsku, s naglaskom na obiteljsku priču, koja traje i dan danas. Sa svojom dragom suprugom Nikolinom (tada djevojkom), uz veliku pomoć roditelja i brata Danijela krenuo sam s mnogo entuzijazma u ovu priču. Oduvijek smo voljeli spremati razna tradicionalna jela, a kako nas je život vodio, tako smo s vremenom i otvorili svoj restoran u Donjoj Bistri!

Navršavanjem punoljetnosti odvažili smo se kao poduzetnici zakoračiti u neki novi svijet. Naš restoran, nezaobilazno je mjesto mnogim Zagrepčanima na putu ili povratku iz Hrvatskog Zagorja. Kako sami za sebe volimo reći, kod nas je prva prava zagorska stanica. Kvalitetnim pristupom stvarao se brand za kojeg s ponosom možemo reći, po dobroj hrani, ugođaju i atmosferi pamti puno naših gostiju.

Jesu li Vam draža tradicionalna jela ili pak ona modernija?

Nama su svakako draža tradicionalna jela. Mi smo odrasli na selu i znamo cijeniti hranu nastalu u vlastitom dvorištu, odnosno u vlastitoj proizvodnji. Većinom ljudima nudimo provjerenu domaću hranu pripremanu na tradicionalan način. Naravno, u našoj ponudi ima i niz modernih jela iz raznih gastronomskih kultura.

Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri Dacia,  Karlovačko, Top Sport, Karting Arena Zagreb, Koykan, Špiro, Fantasy Land, BunkerToi Toi, R.D.I. Sound & Lights.

Više informacija potražite u rubrici Samobor Open Air. Ljeto počinje u Samoboru!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa