Obavijesti

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
4

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

VIDEO

Nakon bogatog jutarnjeg sportskog i karting programa u 18 sati glazbeni dio festivala je otvorio zagrebački rock bend Markiz koji je na uzavrelih 36°C "propuhao" Vugrinščak odličnom izvedbom pjesama sa svog novog, trećeg albuma kojeg objavljuju krajem godine.

Samobor Open Air

Sa zalaskom sunca na pozornici se pojavila nova fantastična petorka, blues/rock/southern bend Lula Mira koja je u Samoboru po drugi put potvrdila svoj status gurua kada su u pitanju obrade rock klasika poput Rory Gallagehra, Alman Brothers Banda, Tasta, Creama i drugih.

Samobor Open Air

Kulminacija večeri nastupila je iza 22 sata. Zasigurno jedan od najboljih hrvatski cover bandova i istinski propovjednik rock
'n' rolla, The Second Hand Band izveo je najveće hitove The Rolling Stonesa, Elvisa Presleyja, The Beatlesa, Joa Cockera i drugih legendarnih izvođača kao i pjesme sa svog prvog autorskog albuma u nastajanju.

Samobor Open Air

Malo poslije ponoći za ljubitelje funky zvuka zasvirala je prava glazbena poslastica, grupa The Bonebomb koju čine vrhunski glazbenici poznati po suradnji s brojnim hrvatskim glazbenim zvijezdama. Besprijekornom izvedbom pjesama sa svog drugog i trećeg dolazećeg albuma zatvorili su 2. Samobor Open Air festival potvrdivši glas publike i struke da se radi o najboljem nu jazz bandu u Hrvatskoj za koji je i glazbeni kritičar Dubravko Jagatić zaključio: "The Bonebomb je bend koji kao da je upravo izašao iz radionice Blue Note Recordsa nudeći svjež pristup nu jazzu uz finu primjesu soula i r'n'b-a".

Samobor Open Air

Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri Dacia, Karlovačko, Top SportKarting Arena ZagrebKoykanŠpiroFantasy LandBunkerToi ToiR.D.I. Sound & Lights.

Više informacija potražite u rubrici Samobor Open Air. Ljeto počinje u Samoboru!

Znate li za koje se pivo koristi 100% hrvatski ječam?
Kad uživate s prijateljima u toplim ljetnim danima uvijek dobro dođe osvježenje. Najbolji odabir je Karlovačko pivo – omiljeno domaće pivo za koje se koristi ječmeni slad dobiven isključivo od ječma s hrvatskih polja. Naime, Karlovačko pivo nema dodanih aditiva, već je napravljeno prema tradicionalnom receptu od četiri prirodna, kvalitetna sastojka: vode, čistog ječmenog slada, hmelja i kvasca. Zato izaberite prirodno i domaće, a kad idete na pivo, idite na Karlovačko!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta