Obavijesti

Show

Komentari 0

Leon je presretan: 'Ulogom u seriji sam ispunio dječački san'

Leon je presretan: 'Ulogom u seriji sam ispunio dječački san'
1

SENZACIJA Leon Žilavi u prvoj internetskoj seriji glumi iluzionista koji izvodi čudesne trikove. Youtuber je sretno zaljubljen već šest godina

VIDEO

Publika je vrlo zadovoljna, kao što sam i očekivao, rekao je Leon Žilavi (22), koji glumi u prvoj internetskoj seriji u Hrvatskoj, 'Isti san'. U središtu radnje su učenici Akademije youtuberskih znanosti, a epizode se prikazuju svakog četvrtka u 12 sati na kanalu JoomBoos. Leon iz Slatine igra iluzionista koji izvodi čudesne trikove, ali ostali učenici ga ne doživljavaju.

- U magiju sam se zaljubio kad sam imao sedam godina. Vidio sam na prijateljevu rođendanu nastup iluzionista. Bavim se time već dugo i uloga je savršena za mene - kaže Leon. Najveći uzor mu je iluzionist David Copperfield. Planira na svojem kanalu objavljivati videa u kojima će gledateljima otkriti iluzionističke tajne.

- Pokazat ću im samo kako se izvode mali trikovi jer ne bih želio uništiti svu čaroliju - istaknuo je Leon. Dok ostali youtuberi nemaju vremena za ljubav i prioritet im je karijera, Leon je šest godina u vezi s Monikom, koju je upoznao u srednjoj školi.

- Živimo zajedno u Zagrebu i pomaže mi u mojim nastupima u vrtićima i školama, a ljeti u hotelima na moru - rekao je. Djevojke mu se stalno javljaju, ali Moniki to ne smeta. 

- Vjeruje mi i nije ljubomorna - napomenuo je Leon.

Na setu serije „Isti san“ je uživao i puno naučio, a oduševila ga je odlična produkcija te profesionalnost redatelja Filipa Dizdara (27) i koreografa Igora Barberića (44).

- Kao dječak sam želio postati glumac i drago mi je što sam ostvario taj san s ovakvom ekipom - zaključio je Leon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...