Obavijesti

Show

Komentari 110

Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg

Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg
15

Vlatka je o svojim bivšim ljubavima uvijek bila vrlo iskrena, a neke njezine veze pale su u zaborav...

VIDEO

Istina je. U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje. Dogodilo se i sretna sam, rekla nam je jučer Vlatka Pokos (54), koja ljubi Većeslava Holjevaca (45), umirovljenog ragbijaša i unuka istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, političara i pisca. 

Makarska: Ragby Trophy divizija: Hrvatska - Švicarska

Vlatka i Većeslav u sretnoj su vezi,  a o njihovoj se ljubavi šuška već neko vrijeme. Prisjetimo se nekih Vlatkinih bivših ljubavi. 

Prva ljubav

Vlatka je u svojim ranim dvadesetima radila u butiku, a paralelno započinjala svoju pjevačku karijeru. Tada se zaljubila u manekena Antonija Da Silvu

Zagreb: Promocija glazbenog spota za pjesmu Metak Vlatke Pokos u trgovini KIK

- To je bila ljubav na prvi pogled, živjeli smo zajedno u Zagrebu. Čak ga je i moja baka prihvatila i rekla je da sliči Muhamedu Aliju - svojevremeno je rekla pjevačica i voditeljica. Vlatka je s manekenom provela pet godina, skupa su bili od njezine 20. do 25. 

Zagrebački poduzetnik bio joj je najveća ljubav

Nakon prekida s Da Silvom Vlatka se zaljubila u poduzetnika Zlatka Maletića. Za njega je svojevremeno rekla da je bio njezina najveća ljubav, da su se voljeli strastveno, ali na kraju prekinuli. Skupa su bili sedam godina, a završili su dramatično. Maletić je Vlatku izbacio iz stana, a ona je njega tužila, tvrdeći da je zbog njega zapostavila pjevačku karijeru. Na sudu je tvrdila da su živjeli u izvanbračnoj zajednici, no nije uspjela ostvariti imovinska prava. Maletić je tada također priznao i da je viđao druge djevojke dok je bio s Vlatkom. 

Jurica Galoić

Dikan ju izbacio iz stana

Vlatkina najpoznatija veza zasigurno je ona s umirovljenim poduzetnikom Josipom Radeljakom Dikanom (80), suprugom preminule glumice Ene Begović. Od Vlatke je bio stariji 27 godina, a vjenčali su se 2006. na bajkovitom otočju Turks i Caicos, a nakon toga su se uselili u njegov stan na Cvjetnom trgu.

- Josipa Radeljaka Dikana upoznala sam u jesen 2001. Bila je polovica studenog, siva i hladna zagrebačka jesen. Oporavljala sam se od prekida duge i burne veze iz koje sam nakon više od šest godina zajedničkog života otišla u podstanare. Imala sam tek osobne stvari, no auta ili bilo kakve druge imovine nisam imala. Kod svih muškaraca u mojem životu naše se vrlo brzo pretvaralo u njihovo... Te večeri sam izišla na poziv i navaljivanje Ksenije Urličić i njezine unuke Andree. Jedan od društvenih događaja sezone bila je revija Linee Exclusive u Westinu. Publika je bila mahom ženska, pa je Radeljakov dolazak u društvu kontroverzne Alke Vuice morao izazvati pozornost, osobito zato što su dobrano zakasnili i pompozno zauzeli mjesta u prvom redu. … Bio je vrlo elegantan i markantan, no zbog njegove dobi nisam ga nikada gledala kao muškarca. Stariji muškarci jednostavno me nisu zanimali - prisjetila se u svojoj knjizi 'Život u raju'. 

Tek godinu dana nakon vjenčanja prijavila je supruga za obiteljsko nasilje, a onda je uslijedio buran razvod. Žestoko su se posvađali i Radeljak ju je izbacio iz stana. Idući se dan vratila po svoje stvari no i onda je izbila dramatična svađa u kojoj su jedan drugome vikali 'đubre' i udarali se nogama. Dikan je nekoliko dana kasnije u emisiji 'Otvoreno' dramatično bacio svoj vjenčani prsten. Vlatka je pak u 'Latinici' i drugim emisijama plakala i govorila da se osjeća kao da je u nekom ružnom snu. Kasnije je sve detalje njihova zajedničkog života prepričala i u svojoj knjizi 'Život u raju'. Ispričala je da je često spominjao pokojnu Enu. 

Afera s Talijanom pred kraj braka

Kada je brak s Dikanom već bio na vrlo klimavim nogama, Vlatka je ušla u strastvenu aferu s Talijanom Fabrizijem Ciprianijem, čiji je identitet tada vješto krila. Upoznala ga je kada je bila u Rimu s Dikanom, navodno je tražila savršeni jesenski baloner, pa je u Fendijevom dućanu upoznala Fabrizija, voditelja poslovnice. Kako se tada pričalo, razmijenili su brojeve, a onda je nekoliko mjeseci kasnije otputovala sama u Rim te je započela njihova kratka i strastvena afera. Njezin posjet trajao je svega nekoliko dana, a Vlatka je kasnije za Večernji rekla: 'Ne znam otkud vam slike, ali istina je. S njim sam pred kraj svog braka bila u vezi i moja je prelijepa uspomena'. 

ARHIVA - 18.02.2005., inauguracija predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića

Nakon Dikana, Radolfi

Kada je saga s Dikanom završila, voditeljica je upoznala Željka Radolfija, vlasnika paintball parka. Upoznali su se na plaži u Crikvenici, a neko su vrijeme živjeli zajedno. Njihova romansa trajala je pola godine. 

Marijan Delija

Mister Dino Bubičić

Vlatka i Dino Bubičić (41) upoznali su se na Danima vjenčanja, iste godine kada je prekinula s Radolfijem. I voditeljica i mister već su tada bili poznati po svojim medijski popraćenim skandalima, pa su tu pronašli zajedničke teme. U vezi su bili par mjeseci, a Dino je izjavio da zna da ga 'Vlatka neće iskoristiti i ostaviti' te da od nje puno može naučiti. Nešto više od godinu dana nakon njihovog prekida, Dino je objavio knjigu 'Od dilera do mistera' u kojoj je opisao svoj burni život pun skandala, a pisao je i o 'strastvenom seksu s Vlatkom', iako se njezin lik u knjizi zvao 'Vladica Kokos'. 

D.Puklavec

Ljetna avantura

Vlatka je u ljeto 2009. upoznala vlasnika kafića Aquarius na Čiovu, Marina Radića. Marin ju je izveo na večeri i ubrzo je krenula romansa. Vlatka je isticala kako je Marin 'nježan i romantičan partner', no njihova idila trajala je samo tri mjeseca. Radić je Vlatku ostavio javno, rekavši pred kamerama da je njihova veza bila samo 'ljetna avantura'. 

Otišla u Kanadu

Kada joj je bilo dosta slave i skandala, Vlatka je odlučila spakirati kofere i preseliti se u Kanadu. U tom je periodu ljubila 'kanadskog' Linčanina Ivicu Biljana, a o njezinom se boravku u preko oceana ne zna mnogo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara
Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave