Obavijesti

Show

Komentari 245

Makedonski žigolo: Žene me obožavaju pa dobro zarađujem

Makedonski žigolo: Žene me obožavaju pa dobro zarađujem
3

Vladimir Hristovski bio je na audiciji za reality show, koji se počinje prikazivati na RTL-u 4. rujna u 21 sat, ali je ipak odustao. Možda ipak uđe kao joker, kaže

VIDEO

Bez mene 'Big Brother' neće biti isti. Možda ipak uđem kao joker jer sam spreman na sve, rekao nam je Vladimir Hristovski (18), poznatiji pod nadimkom Vlatko da Gama.

Makedonski žigolo bio je na audiciji za reality show, koji se počinje prikazivati na RTL-u 4. rujna u 21 sat, ali je ipak odustao.

- Moram biti uz mamu koja je doznala da ima visok stupanj osteoporoze. Otac mi je preminuo prije godinu dana, a nemam druge rodbine - rekao je Vladimir. Dodao je da se u 'Big Brother' prijavio iz zafrkancije te da nije ništa očekivao, iako žudi za slavom.

- Očito sam im bio zanimljiv, a imam i što ponuditi. Ne libim se seksa ni golotinje pred kamerama - rekao je. Žigolo je postao prije desetak mjeseci jer mu je, kako kaže, trebao novac.

- Žene me mogu naći u oglasu. Do sada sam bio s njih 20-ak. Mnoge se vraćaju po još. Uglavnom su to starije dame željne muškog dodira i pozornosti. Jako su perverzne i ima tu svega - govori Makedonac. Svoje seksualne usluge naplaćuje od 350 do 600 kuna i nema toga na što, kaže, ne bi pristao.

- Sado-mazo, lanci, nema prepreka - nastavlja. Majka ne zna čime se bavi, a prijatelji ga podržavaju.

- Morat ću joj to uskoro reći. Nadam se da se neće ljutiti. To bi mi mnogo značilo - rekao je. Vladimir ima i curu te je ona prihvatila činjenicu da joj je dečko žigolo.

- U početku je bilo ljubomore. To je normalno, ali sada se pomirila s tim da me mora dijeliti - smije se Hristovski. Prije nego što je postao žigolo, vozio je kajak te je na prvenstvu u Nišu prije četiri godine odnio i medalju. Vladimir je okušao sreću i u “X Factoru”, ali nije ostvario zapažen uspjeh. Sljedeće godine će kaže, 100 posto ući u neki reality show gdje će pokazati što zna i može.

- Bit će još prilika i ‘Big Brothera’. Moje vrijeme tek dolazi. Mislim da sam interesantan i da bi se odlično snašao u realityju - zaključio je Vladimir. Na ulici ga, kaže, žene prepoznaju jer ga stalno viđaju po reklamama i oglasima gdje nudi svoje vruće usluge.

Recepti Tomislava Špičeka za sladokusce Big Brother kuće

Mislim da se ukućani BB kuće baš i ne hrane pretjerano zdravo jer su svakodnevno zaokupljeni raznim drugim zadacima, rekao je chef Špiček. Kuhar Tomislav Špiček (40) složio je tri recepta koja preporučuje kandidatima 'Big Brother' kuće.

Špiček kaže da ponekad i sam pogleda pokoju epizodu BB-a, ali ne stigne previše pratiti show zbog posla. Za ovogodišnje natjecatelje pripremio je zanimljive recepte koji bi im mogli biti od velike pomoći u nedostatku kulinarskih ideja.

Upravo je hrana jedan od glavnih razloga zbog kojeg nastaju žustre rasprave i svađe među stanarima jer se često ne mogu dogovoriti oko izbora namirnica.

- S ovim svakodnevnim tempom posla od 12 sati u restoranu ne bih se nikad mogao prijaviti za sudjelovanje u BB showu. Ali da imam viška vremena i uvjeta, zašto ne? Volio bih sudjelovati - kaže chef Špiček. Dobar tek!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 245
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor