Obavijesti

Show

Komentari 12

Meggy iz 'Survivora' otkrila za 24sata: 'Jesmo li stvarno bili gladni? Pa nisu vam to toplice!'

Meggy iz 'Survivora' otkrila za 24sata: 'Jesmo li stvarno bili gladni? Pa nisu vam to toplice!'
10

Meggy Alobić druga je članica koja je ispala iz plavog plemena u novoj sezoni 'Survivora'. Za 24sata pričala je o natjecanjima, protivnici Varji, ali i otkrila čime se prvim počastila kada je izašla iz showa

VIDEO

Ispadanje Meggy Alobić, fitness trenerice iz mjesta Bregi kraj Opatije obilježio je prethodni tjedan u 'Survivoru'. Iako su gledatelji, a i neki natjecatelji mislili kako će plavo pleme nominirati Nikolu, ipak se u duelu s Varjom našla upravo Meggy. Za 24sata je ispričala kako je ta nominacija nije iznenadila i da je bilo očekivano. 

- Što je danas pravedno? Danas ja, sutra netko drugi. I ja sam nominirala Nikolu. To je takva igra, i sve je dopušteno - rekla nam je. 

U duelu je morala slagati kocke i balansirati ih na dasci. Započela je dobro, bila je i brža od protivnice iz crvenog plemena, no na kraju je bio vrlo napet 'fotofiniš' te je za Varjom zakasnila 'za dlaku'. Meggy kaže kako je ni ta završnica nije iznenadila. 

- Varja je top i želim joj da se uvijek vraća jača i jača, koliko god puta je slali u duele. Ona je dobar protivnik, kao i svatko od svih njih, nikoga ne treba podcijeniti. Nije ona jedina koja ne bi donijela bod plemenu. Nadam se da će biti sve bolja i bolja kako vrijeme bude odmicalo i od srca joj to želim - kaže Meggy.

'Jakobu je oprošteno' 

Njezina protivnica Varja već ju je jednom pobijedila, i to na samom početku sezone. Plavo pleme izglasalo je tada Meggy kao najslabiju kariku, a crveno pleme Varju. Tada su morale kockice s brojevima složiti po redu te je Varja pobijedila i osvojila tajni imunitet koji je iskoristila na jednom od prethodnih nominacija. Iako se ona spasila već nekoliko puta od ispadanja, Meggy nije bila te sreće. 

Plavi tim ponovno slavio, crveni su tugovali: 'Iz svakog poraza trebamo otići uzdignute glave'
Plavi tim ponovno slavio, crveni su tugovali: 'Iz svakog poraza trebamo otići uzdignute glave'

- Osjećaj je bio dosta emotivan jer bilo je to prekrasno putovanje koje se ne može riječima opisati, to se može samo doživjeti - kaže Meggy i dodaje da je bila jako uzbuđena jer se vraća svojoj djeci. 

Upravo je njezina obitelj bila jedan od razloga koji je naveo član plavog plemena Jakob, kada ju je nominirao. Naime, on je naveo kako 'puno priča o mužu i djeci' te joj poželio da bude s njima. 

- Jakob je rekao nešto što se nije dogodilo jer niti sam djecu spominjala, a još manje muža, ali oprošteno mu je. Sreća je definitivno bila faktor koji sam ja isprojicirala jer sam htjela biti sa svojom djecom - kaže Meggy. 

A zašto su je ostali nominirali? 

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja ne znam što je u glavama pojedinaca. Bili su sumnjičavi prema meni nakon mog povratka, jedna većina, a odmah sam im sve rekla, i imaju potpuno pravo biti - kaže Meggy, aludirajući na tajni imunitet za koji su neki članovi plavog plemena mislili da ima i ona. 

- U ovoj igri je sve legitimno. Hoćete li biti iskreni, povodljivi, pokvareni, kalkulirati ili manipulirati - zavisi od vas samih. Svatko kreće od sebe - poručuje Meggy. 

Katia iz 'Survivora' nam otkrila detalje svog odnosa s Jakobom
Katia iz 'Survivora' nam otkrila detalje svog odnosa s Jakobom

Brojne natjecatelje u 'Survivoru' promijene uvjeti tamo. Bore se za hranu, trče, skaču i natječu se po visokim temperaturama... No Meggy kaže kako nije 'lik od kukanja' te da joj je uživala u svim uvjetima. 

- Pamtit ću svaki dan proveden unutra, kako smo se smijali i kad smo gubili i pobjeđivali, zajedničko gledanje zalaska sunca te naše noćno pjevanje uz vatru u našem pješčanom krevetu - otkrila nam je te dodala da joj je najteže bilo rastati se od plavog plemena. 

- I žao mi je što nisam više vremena provela s Nancy i Alex jer imam jako visoko mišljenje o njima, ali nastavit ćemo gdje smo stali kada izađu - rekla je o novim natjecateljima koji su se plavom plemenu pridružili prošlog tjedna. 

- Kod Alexa sam vidjela i doživjela najveću iskrenost, a takve ljude u životu najviše cijenim - rekla je. Nakon izlaska iz showa ostala je dobra s Katijom, koja je ispala prije nje, kao i s Markom iz crvenog tima, koji je prvi napustio 'Survivor'. 

'Svi me pitaju jesmo li stvarno bili gladni' 

A s čime se počastila kada je izašla iz natjecanja? Ograničene zalihe i vrste hrane svakako su izazvale određene želje prema hrani. 

- Ćevapi! A onda su uslijedili slatkiši! Još uvijek se častim, čak i previše, jer kile su se vratile i više nego što ih je bilo - otkriva nam Meggy koja kaže kako je život nakon 'Survivora' ostao isti. 

Damjan iz 'Survivora': Otac mi je poginuo prije nego što sam se rodio, imam 5 starijih sestara...
Damjan iz 'Survivora': Otac mi je poginuo prije nego što sam se rodio, imam 5 starijih sestara...

- Rutinski sve i dalje, uz uživanje na najjače s klincima i najmilijima. Ništa se tu nije jako promijenilo osim što me ljudi stalno pitaju 'jeste li stvarno bili gladni?' Da! Bili smo gladni, nitko nam kriomice nije bacao hranu. Ušli smo u 'Survivor', nismo bili u toplicama - kaže kroz smijeh. 

Otkrila nam je i tko je njezin favorit za pobjedu. 

- Alex, a iz crvenog plemena Stefan. Čini se kao dobar lik, simpatičan, i rastura poligone. Veoma je jaka konkurencija za dečke - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor