Obavijesti

Show

Komentari 47

Najveseliji svjetski festival ponovno u Hrvatskoj!

Najveseliji svjetski festival ponovno u Hrvatskoj!

Nakon što je prošle godine osim Splita na nekoliko dana 'okupirao' i prekrasne jadranske otoke Hvar, Brač i Vis, Ultra Europe i ove godine održava se u Hrvatskoj

VIDEO

Ultra je festival elektronske glazbe pokrenut, danas daleke 1999. Inspiracija za ime festivala bio je istoimeni album njihovog omiljenog benda Depeche Mode. Danas se ovaj festival održava na pet kontinenta, a Hrvatska  je domaćin Ultra Europe festivala četvrtu godinu zaredom.

Vanserijski festival na Jadranu svake godine ruši brojne rekorde – sve je više posjetitelja, potrošnja raste, a udio stranih gostiju je sve veći pa je lanjsku Ultru posjetilo više od 150.000 partijanera iz 141 zemlje. Lani su na Ultri satima plesali i neki tadašnji ministri, sportaši te neizostavne manekenke , a svi su se zabavljali uz Carla Coxa, Armina Vaan Burena i Davida Guettu, koji su doveli atmosferu do usijanja. Plesalo se do ranih jutarnjih sati.

Ultra Europe 2016. počinje u Splitu s partyjem otvorenja u četvrtak, 14. srpnja u Giraffe Palm Beach HouseuPoljud će ponovno biti domaćin najveselijeg festivala na svijetu od petka do nedjelje, odnosno od 15. do 17. srpnja, a zatim slijede redom Yacht Regatta party u Bolu na BračuUltra Beach na Hvaru i  završni party na Visu u srijedu, 20. srpnja!

Zadnje tri godine Ultra Europe ugostio je  velikane svjetske elektronske glazbene scene. U Splitu su nastupali Chemical Brothersi, David Guetta, Carl Cox, Tiesto i Alesso. Objavljen je tek dio ovogodišnjeg lineupa koji, među ostalima, čine Above & Beyond, Deadmau5, Hardwell i DJ Snake koji je u posljednje vrijeme poharao svjetske top liste hitom Lean On u suradnji s bendom Major Lazer. Više o izvođačima saznajte ovdje. Još nije objavljena potpuna lista svih izvođača koji stižu na Ultru ovog ljeta, no šuška se da će ovogodišnji lineup biti bolji nego ikad

Kad je objavljena vijest o početku prodaje ulaznica, objavljen je i film koji prikazuje najspektakularnije trenutke s lanjskog ludila na Poljudu. Film je u samo mjesec dana pogledalo više od milijun ljudi.

Ultra Europe festival kao dio Ultra World Wide organizacije na čelu s Ultra Miami festivalom, nedavno je zasluženo odnio prestižnu pobjedu u natječaju DJ Maga i proglašen je najboljim svjetskim festivalom.  

Želiš i ti biti dio ove atmosfere?  Požuri i nabavi svoju regionalnu kartu – sve informacije o tome što je uključeno u cijenu te paketima pronaći ćeš na Ultra Europe web stranici. Kupi najpovoljnije regionalne karte za Ultra festival! Mogućnost kupovine na rate.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu