Obavijesti

Show

Komentari 24

Faris Pinjo pobjednik je devete epizode showa 'TLZP-a'

Faris Pinjo pobjednik je devete epizode showa 'TLZP-a'
17

Drago mi je da sam pobijedio bodovima kolega i drago mi je što ću zapamtiti ovaj trenutak, rekao je Pinjo u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

VIDEO

Završila je još jedna epizoda zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem iz tjedna u tjedan gledamo transformacije domaćih zvijezda. Oni su: Alen Bičević, Mia Negovetić, Faris Pinjo, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb, Antonija Šola, Luciano Plazibat te Antonia Dora Pleško.

U 'TLZP' stižu gosti iznenađenja: Otkrijte kome će se pridružiti na pozornici u novoj epizodi...
U 'TLZP' stižu gosti iznenađenja: Otkrijte kome će se pridružiti na pozornici u novoj epizodi...

Njihove nastupe komentirali su i ocjenjivali Goran Navojec, Enis Bešlagić, Mario Roth Minea, a emisiju su vodili Igor Mešin i Filip Detelić.

Alen Bičević pokazao od koga je naslijedio izgled: 'Ma, isti ste!'
Alen Bičević pokazao od koga je naslijedio izgled: 'Ma, isti ste!'

Prošlog tjedna gledatelje do suza je nasmijao kad se pojavio kao Raffaella Carra, a ove nedjelje Faris Pinjo na potpuno novi način šarmirao je publiku i žiri. Uz vješto imitiranje glasa i stasa glavnog vokala grupe Gazde – Marka Bujanovića, Faris je imao priliku na pozornici ugostiti članove benda i s njima izvesti hit 'Još i danas zamiriši trešnja'.

- Kao ja prije trideset godina - komentirao je Marko nakon nastupa Farisovu transformaciju.

- Kad pjesma ima dušu, onda ona traži izvođače koji imaju dušu. Ti si donio dušu i prenio si ono što oni rade godinama i mislim da je to jedna od rijetkih pjesama koje su nama svima ušle u dušu, ne samo tebi. Zaista me pogodilo emotivno, svi jako volimo tu pjesmu i hvala ti na ovome Farise - poručio je Enis.

Antonia Dora Pleško rekreirala je popularnu baladu planetarno popularnog benda Guns 'N' Roses te se u ovoj epizodi pojavila kao Axl Rose.

Zajedno s plesnom trupom, scenskim nastupom uprizorila je svadbu iz spota pjesme 'November Rain', a na pozornici se u ulozi svećenika pojavio i glumac Velimir Čokljat kojega su gledatelji imali priliku gledati i u seriji 'Kumovi'.

ANKETA Tko vam je bio najbolji u novoj epizodi showa 'TLZP'?
ANKETA Tko vam je bio najbolji u novoj epizodi showa 'TLZP'?

- Mene si vratila u prošlost, bila si fenomenalna, ne znam kako si uopće uspjela dobiti tu rašpu u glasu, tu boju koju si iznijela. Što se mene tiče – moj naklon do poda - oduševljena je bila Minea.

Luciano Plazibat duhovitom interpretacijom pjesme Danijele Martinović, 'Marke nemam' i zabavnim scenskim nastupom.

- Nije ti bilo lako ovo napraviti, ali ti si to napravio zbilja... dao si svoj apsolutni minimum i to se vidi i to će se vidjeti kod ocjena - šaljivo je poručio Goran te dodao:

- Bez obzira na sve, bio si fantastičan.

Kao slavni hrvatski tenor Vice Vukov pojavio se Tomislav Marić ToMa koji je izveo izvornu zagorsku pjesmu 'Suza za zagorske brege' i time potpuno oduševio sve prisutne.

- U dušu si me dirnuo ToMa. Inače kad god traje nastup uvijek mi nešto komentiramo i govorimo, a toliko smo bili pažljivi, toliko smo te slušali. Ovo je bilo dirljivo, bilo je dostojanstveno, prelijepo i bilo je veličanstveno - poručio je Mario. 

Minea je dodala:

- Vjerujem da će sada moj tata i cijela njegova zagorska strana biti ponosni i sretni da je jedan Bosanac na ovakav način iznio zagorsku pjesmu!

Antonija Šola izvela je pjesmu 'Don't Go Yet megapopularne pjevačice i glumice Camile Cabello za koju joj je Minea poručila:

- Ovo je do sada najbolja scenska izvedba. Izgledaš spektakularno. Vidim da si ti uživala u ovom broju i dala maksimum
od sebe, pa si nam time donijela veselje u studio.

Još jedno eurovizijsko izdanje na pozornicu je donijela Mia Negovetić pretvorivši se u Hari Mata Harija. Rekreirala je njegov nastup iz Atene izvevši pjesmu 'Lejla'.

- Meni je ovo samo još jedanput pokazalo Mia kakva si ti vokalistica i kako si velika pjevačica jer svaka tvoja transformacija dosada je bila jako, jako blizu originalu i ja ti moram na tome čestitati. Hari Mata Hari ima glazbu na kojoj sam ja odrastao i to je meni jedna
od njegovih najdražih pjesama, a ljubav i emocija su valjda jedine stvari na svijetu koje ne treba objašnjavati i tražiti im razloge - poručio je Mario.

Australska kantautorica Sia, poznata po skrivanju lica kosom, dobila je rekreaciju i u TLZP-u. U njezin lik ušla je Marija Kolb te vješto iznijela pjesmu 'Unstoppable'.

- Svaka čast, vidi se da si mnogo radila, iako to sad izgleda statično, tu se vidi jedan ogroman rad i svaka čast na tome - poručio je Enis.

Osim što je apsolutno oduševio ulogom Bonnie Tyler, Alen Bičević je nakon nastupa s ostalim kandidatima napravio i skeč u studiju te glumio članove žirija.

- Inače nisam ljubitelj Bonnie, ali odsad si mi je približio pravo. Zaista imaš taj glumački dar i nemamo tu što dodati - istaknuo je Enis, a Mario je za kraj dodao:

- Alen Bičević je otkriće ove emisije, Bravo Alene!

Na samom kraju emisije, bodovi kandidata prevagnuli su Farisu u korist te je odnio pobjedu devete epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

- Divan je osjećaj i lijepo je. Drago mi je da sam pobijedio bodovima kolega i drago mi je što ću zapamtiti ovaj trenutak – Gazde su bile tu i tako mi je lijepo bilo s njima družiti se i nastupiti - istaknuo je pobjednik.

Pred kandidatima showa još su četiri emisije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Evo koliko je Ella zaradila...
RADI PUNOM PAROM

Evo koliko je Ella zaradila...

Uskoro bivšeg bračnog para osim djece veže i posao. Mi smo provjerili stanje poslovnih pothvata Elle Dvornik. Influencerica ima obrt i dvije firme

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'
U INAT HEJTERIMA

Božo Kralj otkrio: 'Prijavit ću se na Doru iduće godine! Možda se fratrima baš svidi moj nastup'

Božo je reagirao na status fra Marija Knezovića, a za 24sata je komentirao sporni nastup predstavnika Irske na ovogodišnjem Eurosongu i želju da se pojavi na pozornici Dore
Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
'NJEGOV' EUROSONG

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu