Obavijesti

Show

Komentari 0

Robert Sever predstavio je novu proljetnu kolekciju revijom...

Robert Sever predstavio je novu proljetnu kolekciju revijom...
12

Renomirani hrvatski modni brend Robert Sever sinoć je predstavio novu kolekciju Severocco

VIDEO

Robert Sever sada već tradicionalno prezentira svoju novu kolekciju velikom samostalnom revijom. U prepunoj dvorani Mozaik event centra u Zagrebu mnogobrojna poznata lica poput Baby Lasagne, Borne Kotromanić, Nevena Ciganovića, Jagode Kumrić, Konstantina Haaga, Paule Sikirić, Miach, Tihane Harapin Zelepugin, Damira Begovića, Sandija Cenova i mnogih drugih, imala su priliku ekskluzivno vidjeti što je to ovaj modni revolucionar pripremio za novu sezonu. 

Kolekcija Severocco donosi inovativan pristup dizajnu odjeće, ističući se svojom sveobuhvatnošću i pažljivo izrađenim detaljima. Inspirirano etno odjećom koja nije geografski određena, beduinima i viktorijanskom estetikom, kolekcija transformira traper u luksuzni couture materijal. Svaki komad odjeće, od jakni do haljina, oblikovan je s posebnom pažnjom prema udobnosti, praktičnosti i estetici. 

Na modnoj pisti, ova kolekcija predstavlja fluidni spoj svih elemenata, stvarajući vizualno putovanje koje očarava i emotivno pogađa promatrače. Svaki odjevni komad pažljivo je izrađen s naglaskom na cjelovitost, gdje je svaki segment važan kao dio šire slike. Forme odjeće su prilagodljive svakodnevnom nošenju, naglašavajući ženstvenost i snagu. Dizajner je pristupio kreiranju ove kolekcije na nov način, dopuštajući spontanost i inspiraciju da oblikuju svaki korak, rezultirajući spojem discipline i kreativne slobode. Severocco kolekcija nije samo skup odjeće, već priča koja spaja različite svjetove u jedinstvenu viziju ljepote i stila.

- Kolekciju smo stvarali šest mjeseci i u nju je stavljena sva naša ljubav koju imamo za sam zanat, za tehniku koja stoji iza svake kreacije. Ona je pokazatelj širine našeg razmišljanja i pokazatelj da se i u jednostavnim uvjetima mogu stvoriti čudesa - ako se radi predano i s ljubavlju - govori Robert.

FOTO Robert Sever donosi novu kolekciju Manifesto: Slavi se autentičnost i snaga modela
FOTO Robert Sever donosi novu kolekciju Manifesto: Slavi se autentičnost i snaga modela

Priprema same revije započela gotov tri mjeseca unaprijed te je uključivala sastanke sa sponzorima, PR timom, snimanje promotivnih fotografija i kampanja. Posljednje aktivnosti uključivale su odabir modela, višednevne probe s modelima i produkcijsko finaliziranje. Sve je bilo pažljivo usklađeno, od glazbe do prostora i same kolekcije. Sever je odabrao vrlo klasičan catwalk za prezentaciju, stavljajući naglasak na prekrasnu odjeću i modele koji su ovaj put nosili vrlo upečatljive kreativne frizure, osmišljene od strane Anite Mioč iz Kuće četki, kao i efektan make-up kreiran od strane umjetnice Sabine Šarić Novak, koristeći ekskluzivne proizvode iz nove, još neviđene kolekcije Jane Iredale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje