Obavijesti

Show

Komentari 26

Žoržu prisjela sapunica: 'Dosta je, želim da me puste na miru'

Žoržu prisjela sapunica: 'Dosta je, želim da me puste na miru'
2

Ma taj Muhek je isto nebitan lik, neka me pusti na miru, i neka zabija golove u toj svojoj županijskoj ligi, ili kako se to već zove. To mu je i domet, rekao je Obilinović

VIDEO

Trakavici Raguž – Muhek – Obilinović ne nazire se kraja. Tko koga maltretira pozivima i porukama, tko kome prijeti, tko koga voli, tko koga vara, više ne mogu razaznati ni njihovi najbliži. A svaki od aktera ima svoju istinu. Nakon što je Marina (29) ustvrdila da joj Romano ne da mira, da je maltretira pozivima i porukama, prijeti joj da će plivati u Savi i Jadranskom moru, oglasio se i Romano (37). 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:03

- Ne znam što ta žena sebi umišlja, ispada da sam ja neki luđak koji je proganja. Ja sam imao svoj život i prije nje, imam ga i sada, a nju nitko nije ni znao dok nismo krenuli. I sad kad više nismo skupa, pokušava se preko mojih leđa 'ogrebati' za komadić slave, za dvije rečenice u medijima. Ta me žena uopće ne zanima – kazao je Romano.

No onda se oglasio Saša Muhek (30), objavom na društvenoj mreži u kojoj se Romano prepoznao

- Ma taj Muhek je isto nebitan lik, neka me pusti na miru, i neka zabija golove u toj svojoj županijskoj ligi, ili kako se to već zove. To mu je i domet. Žorž je malo veći igrač od njega, i to ne samo na nogometnom terenu, nego i šire – poručio je Romano Muheku.

- Tko je ikad čuo za njega i Marinu prije 'Big Brothera'? I što se on uopće javlja, ja sam mu odavno u lice rekao da nemam ništa s njim, da je to što se događalo između mene i Marine bila naša, a ne njegova stvar - dodao je.

Nakon svega, popularni Žorž  kaže kako želi da se cijela ova priča napokon privede kraju.

 

Koliko je zorz para rasua taj se nije rodia

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

- Stalno me uvlače u taj svoj cirkus, njima treba pozornost medija koju ne mogu drugačije imati, a ja u tome apsolutno ne želim sudjelovati. Muhek me ne zanima, niti me ikad zanimao, a s Marinom sam se razišao, i ništa od nje ne tražim. Ni novac, ni mobitel..., ništa. Samo da me pusti na miru. Niti je zovem, niti joj šaljem poruke, a ako joj netko prijeti s nepoznatih brojeva, zašto je uopće zaključila da sam to ja? 'Ko zna 'ko njoj prijeti i zašto... - zaključio je.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga