Obavijesti

Sport

Komentari 68

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

VIDEO

U BiH su potekli brojni hrvatski reprezentativci koji su u kockastom dresu ostvarili sjajne karijere, a novi u nizu iz te plejade je sjajni veznjak Dinama Petar Sučić

Pokretanje videa...

Zagreb: Navijači u dugačkom redu čekaju ulaznice za utakmicu Dinamo - Hajduk 01:06

Ovaj talentirani nogometaš ima zapaženu ulogu u dresu hrvatskog prvaka. Tehnički potkovan, pluća ima poput Marcela Brozovića, a krasi ga i sjajan pregled igre. Modri od njega očekuju jako puno u budućnosti, a kako ima hrvatsko državljanstvo, HNS je iskoristio tu priliku i prisvojio ga k sebi.

Bivši suigrač opleo po Sučiću jer je promijenio reprezentaciju 

Sučić je do sada nastupao za mlade reprezentacije BiH, ali nakon što je Fifa odobrila zahtjev za promjenom sportskog državljanstva, ubuduće će biti na dispoziciji izborniku Draganu Skočiću u U-21 reprezentaciji. Dinamov dijamant tako je ispunio svoju želju i zaigrat će u hrvatskom dresu, ali nekima to baš nije sjelo najbolje. 

Zagreb: Dinamo i PAOK u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige

Ibrahim Dagoja, bivši Sučićev suigrač iz NK Sport Preventa iz Bugojna, žestoko je opleo po nogometašu Dinama jer je odabrao Hrvatsku pored BiH, piše Sport.Sport.ba. Njegov status prenosimo u cijelosti.

- Trenirali smo skupa, bio si dobar momak, vrijedan, borio se, a Bog ti dao talent. Svi smo te voljeli i svi smo znali da ćeš napraviti karijeru i svi smo se nadali svaki dan da ćeš uspjeti. U dresu Hrvatske si trenirao, u našem gradu se zajedno gledaju utakmice Bosne i Hercegovine i Hrvatske, zajedno navijamo - piše Dagoja pa nastavlja:

Zagreb: Dinamo i PAOK u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige

- Kroz karijeru sam nosio šahovnicu na svom dresu i nikada mi to nije bio problem. Nikada zbog toga nisam imao problem, bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada.

- Svi znamo tko si i što si bio, odakle si počeo. Nismo od tebe tražili da igraš za Bosnu i Hercegovinu, ali nemoj nikada iznositi laži i vrijeđati ljude koji su ti pomogli da budeš tu gdje jesi - zaključio je Dagoja u statusu.

Bez obzira što se brojnim njegovim sunarodnjacima nije svidjela ova odluka, Sučić blista od sreće.

- Ne bojim se konkurencije niti ičega, vjerujem u sebe. Odlučio sam zajedno s obitelji.  Kao mali, upališ TV i srce zaigra, navijaš, skačeš, tako da nije bila teška odluka - rekao je Sučić u razgovoru za RTL pa otkrio:

- Baka je bratu i meni kupovala uglavnom Modrićeve dresove. Znate, u BiH nije bilo puno dresova hrvatske reprezentacije i kad bi došli, obično su bili od jednog igrača, samo Luke Modrića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao