Obavijesti

Sport

Komentari 2

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
2

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener

VIDEO

Realovci su se zagrlili na centru, Vinicius je podigao Luku Modrića od sreće, a Rüdiger, koji je zabio posljednji jedanaesterac u Manchesteru, zatrčao se među Realove navijače na Etihadu i zapjevao s njima. Real je u četvrtfinalu Lige prvaka izbacio branitelja naslova Manchester City 5-4 (1-1).

Dani Carvajal zbog žutog kartona propustit će prvi sraz polufinala protiv Bayerna.

Pokretanje videa...

Sklopivi teren Bernabéua 02:42

- Real se sjajno branio i odupirao se. Činio je to jako dobro, a nama su sitnice nedostajale da zabijemo još koji gol i pobijedimo. Ali igrali smo jako dobro, bolje nego u Madridu, i kao trener, ne mogu od igrča tražiti više - rekao je Pep Guardiola.

Na pitanje je li njegovoj momčadi nedostajalo sreće, citirao je Cruijffa:

- Johan Cruijff rekao je da sreća ne postoji i slažem se s njim. Nismo zabili gol, iako smo napravili sve da zabijemo još koji, i to je to. Ne možete svaki put pobijediti. Pokušavali smo, dali sve od sebe i ne mogu igrače tražiti ništa više.

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid

Ne žali za jedanaestercima.

- Nekad pobijedite na jedanaesterce, nekad izgubite, ali tijekom utakmice nismo iskoristili svoje šanse, iako smo se jako dobro branili i svi su igrali na visokoj razini.

Carlo Ancelotti nije negirao da se njegova momčad na Etihadu branila:

- To je bio jedini način da prođemo ovdje. A jedanaesterci su lutrija, no imao sam povjerenja u igrače. Rekli su mi da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke udarce... I vrlo dobro smo pucali s 11 metara, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli.

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid

Uključujući i raspucavanje protiv Cityja, u Ligi prvaka Real je zabio četiri i promašio dva, oba Luka Modrić, protiv Union Belina i Cityja, u prvenstvu je zabio samo Bellingham, a promašili su Joselu dvaput i Rodrygo, u Kupu je pogodio Joselu, a u Superkupu Vinicius.

- Počeli smo dobro, poveli i onda se počeli mučiti, žrtvovati, City je kontrolirao utakmicu, popuštao nam je blok, ali branili smo s jako, jako dobro. Puno smo puta to vidjeli od Reala, donijeli nešto što nitko nije mislio da možemo. U raspucavanju smo bili samouvjereni da ćemo proći. Volim kad se momčad žrtvuje i bori, uz kvalitetu koju imamo. Ovdje smo jedino tako mogli proći.

Guardiola mu je čestitao: 

- Poželio nam je sreću, ispao je gospodin, kao što je uvijek bio, i on i ovaj gospodski klub.

Za vikend je pred Realom el clasico protiv Barcelone.

- Nemamo ozlijeđenih igrača i imamo vremena do nedjelje oporaviti se. Spavat ćemo mirno. Shvaćamo da smo napravili nešto veliko. Svi su mislili da je Real gotov, ali Real nikad ne smijete otpisati!

Rodri je naglasio:

- Zaslužili smo pobjedu, ali nismo iskoristili šanse, a jedanaesterci su ipak Realov teren...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna