Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rakitić: Ako Modrić ne potpiše za moj klub, bit će problema...

Rakitić: Ako Modrić ne potpiše za moj klub, bit će problema...

Izabere li Saudijsku Arabiju, to će biti čudesno. Da kaže kako to želi, nazvao bih ga za dvije minute i učinio sve da dođe u Al Shabab. Dobio bi sve potrebne informacije, rekao je Rakitić

VIDEO

Ivan Rakitić je ove zime napustio Španjolsku nakon 13 godina i potpisao za saudijski Al-Shabab. Kazao je kako ga je privukao veliki napredak nogometa u toj domovini, ali sigurno i deset milijuna eura koje će mu godišnje sjesti na račun. 

Pokretanje videa...

Rakitić osvojio Europsku ligu 03:32

I nije tamo došao samo igrati nogomet već će promovirati program vlade Saudijske Arabije prema kojem bi ta naftom bogata zemlja do 2030. godine diverzificirala svoje gospodarstvo te unaprijedila društvo socijalnim i kulturnim sadržajima.

Raketa uživa u Saudijskoj Arabiji i hvali njihov nogomet, a nada se kako bi mu se tamo mogao pridružiti veliki prijatelj i bivši suigrač iz hrvatske reprezentacije. Luka Modrić i on predvodili su vezni red 'vatrenih' na putu do svjetskog srebra u Rusiji 2018. godine. Njihove blistave partije pamtit ćemo zauvijek, jedan se umirovio prije četiri godine, a drugi ne odustaje u 39. godini.

A kad smo već Luke, već mjesecima diskutira se o njegovoj budućnosti. On bi htio produžiti ugovor s Real Madridom, žele ga Dinamo, saudijski i MLS klubovi, no još nije odlučio. Ako i jest, doznat ćemo odluku tek na kraju sezone. Nema tog kluba na svijetu koji ne bi htio dovesti najboljeg igrača iz 2018. godine pa tako ni u Al-Shababu ne bi imali ništa protiv ponovnog uparivanja 'vatrenog' dvojca.

Zagreb: Slavlje hrvatskih reprezentativaca nakon pobjede nad Gr?kom

- Ako dođe u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab, imat će problema sa mnom - rekao je Raketa za Arab News i nasmijao se. Pa nastavio...

- Izabere li Saudijsku Arabiju, to će biti čudesno. Da kaže kako to želi, nazvao bih ga za dvije minute i učinio sve da dođe u Al Shabab. Dobio bi sve potrebne informacije - kazao je bivši hrvatski reprezentativac.

Dodao je kako Luku doživljava kao brata i iako bi opet htio igrati s njim, bio bi i on sretan kada bi ostao igrati na vrhunskoj razini. 

- Odluči li se za još godinu dana u Madridu, uživanje u tome još neko vrijeme također bi bilo nevjerojatno

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.