Obavijesti

Sport

Komentari 10

Simeone: Bayern je najbolja momčad protiv koje sam igrao

Simeone: Bayern je najbolja momčad protiv koje sam igrao
6

Ove su sezone španjolski klubovi u europskim natjecanjima slavili u svim eliminacijskim mečevima (13 od 13) što ujedno znači da imaju 44 pobjede kroz 47 dvomeča u posljednje tri sezone

VIDEO

Diego Simeone posebno je uspješan u eliminacijskoj fazi Lige prvaka. U svojoj već bogatoj trenerskoj karijeri, slavio je u sedam od osam eliminacijskih duela što je frapantnih 87% uspješnosti. Jedini mu se madridski Real uspio suprotstaviti prethodne sezone kad je Atletico izbačen na Bernabeu. 

Zlata vrijedan gol za crveno-bijele postigao je francuski ofenzivac Antoine Griezmann. Mirnom egzekucijom ispred ponajboljeg golmana svijeta Neuera, upisao je svoj deveti gol za Atletico u Ligi prvaka čime je postao najbolji strijelac u povijesti kluba kad je riječ o najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju. 

- Zabili smo i izborili finale! Jako smo oduševljeni zbog toga i nikog se dalje ne bojimo. Ostajemo hladni, tko god dođe, čekamo ga spremni. Svjesni smo da moramo ostati čvrsto s nogama na zemlji, čeka nas i završnica u prvenstvu prije finala. No, mi u Milan dolazimo slaviti! - odlučan je Francuz.

Smirio je tako golom svog trenera koji je čitavu utakmicu divljao pored terena. Argentinski stručnjak izuzetno poštuje ekipu Pepa Guardiole:

- U prvom poluvremenu igrali smo protiv sjajne momčadi. Možda i najbolje protiv koje sam bio suočen u svojoj trenerskoj karijeri! - sipa komplimente Cholo.

Ove su sezone španjolski klubovi u europskim natjecanjima slavili u svim eliminacijskim mečevima (13 od 13) što ujedno znači da imaju 44 pobjede kroz 47 dvomeča u posljednje tri sezone. S druge strane, katalonski trener na klupi aktualnog prvaka Njemačke zaustavljen je po četvrti put u nizu u polufinalu Lige prvaka.

Tako će večeras Colchonerosi čekati pobjednika drugog polufinalnog ogleda između Reala i Cityja što Fernanda Torresa, umalo i tragičara Atletica na Allianz Areni, niti malo ne zabrinjava:

- Izbacili smo prvake Nizozemske, Njemačke i Španjolske, tako da nam uopće nije važno tko je naš idući protivnik. Mi smo spremni na borbu - odlučan je El Nino te rezimira:

- Bila je ovo intenzivna utakmica u kojoj nismo mogli zaustaviti tranziciju Bayerna. Previše toga su nam stvorili, mučili smo se, ali izlazimo iz svega kao pobjednici. Želimo ispisati povijest - završava bivši napadač Liverpoola, Chelseaja i Milana.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom