Ovo nije prvi, a vjerojatno ni zadnji put da je netko ugledao Donalda Trumpa u komadu hrane. Nedavno se u Nizozemskoj njegovo lice ukazalo na palačinki, prije toga vidjeli su ga i u štruci kruha...
Nakon što pojedete maslac, omot sačuvajte, presavijte na pola i stavite u zamrzivač. Po potrebi ih vadite i koristite za različite potrebe kada vam treba samo malo maslaca
Sezona kukuruza je u punom jeku i mnogi uživaju u toj deliciji, a za pripremu odličnog pečenog kukuruza ne treba vam roštilj nego je dovoljna tava od lijevanog željeza, maslac i malo soli
Riječ je o recepti Ine Garten, američke voditeljice programa na Food Networku, koji vrijedi iskušati, čini se po komentarima na društvenim mrežama, no pripazite na količinu masti
Prijatelji su Joelle Mertzel prvotno gledali kao da je 'luda', a ona sada pokušava natjerati sve da promijene smjernice prema kojima se maslac kvari na sobnoj temperaturi nakon tri dana
Krema sadrži brojne vitamine koji pomažu hidratizirati i održavati kožu zdravom. Drugo, korištenje je vrlo jednostavno – samo uzmete malo kreme u ruke i ona će se zbog temperature vašeg tijela otopiti
Postoje i drugi načini da omekšate svoj maslac bez mikrovalne pećnice, kao što je korištenje ribalice za sir ili posebno dizajnirane posude za mazanje maslaca
Nakon što površina postane sjajna, a kolač je čvrst, nije drmusav, tada obratite pažnju na pukotine. Prve pukotine na površini znak su da su vaši browniesi gotovi, savjetuje Katzie Guy-Hamilton
Ovaj jednostavan trik omogućuje da maslac naribate poput sira i da odmah postane mekan što ga čini super mazivim. Mnogi su se oduševili trikom i rekli kako će ga sigurno isprobati
Zgrožena previsokim cijenama maslaca u trgovinama, Britanka je odlučila izrađivati ga sama. Za izradu koristi samo jedan sastojak i običnu plastičnu bocu
Koja je tajna čvrstog snijega, kako otopiti čokoladu a da ne zagori, kako omekšati maslac...? U umjetnosti spravljanja slastica važan je svaki detalj, kako izbjeći neke od najčešćih pogrešaka, pročitajte u nastavku
Pečenje slastica podrazumijeva planiranje i preciznost, a prije svega i strpljenje. Ako ste već uložili puno truda u izradu kolača, nemojte ga upropastiti hladnim namirnicama
I maslac, kao i druge namirnice, dobio je vegansku verziju, no valja imati na umu kako je i dalje riječ o visokokaloričnoj hrani. Paste od orašastih plodova isto imaju puno kalorija, ali su i bogate hranjivim tvarima...
Moguće je da bi neke od ovih zamjena mogle malo promijeniti krajnji rezultat, ali velike su šanse da to nećete ni primijetiti. Ovo je sjajno imati na umu ako nemate nešto što vam hitno treba
Radi se o praktičnim formulama koje su bogate hranjivim sastojcima za mekšu kožu. Iako guste, lako ih je nanijeti, jer ovaj tip formule namijenjen je svakodnevnoj aplikaciji
Eksplozija cijena - operativni troškovi kao što su energija i logistika sve skuplji za mliječne proizvode
Kod prirodnih pripravaka nije poznat SPF faktor, pa se smatra da imaju faktor oko 10, kaže aromaterapeutkinja Vesna Genc te dodaje kako se s njima treba kloniti jakog sunca između 11 i 17 sati
Iako ga često mažemo na kruh, s maslacem se mogu napraviti razna jela. Priprema aromatičnog maslaca je jako lagana, a može unijeti lijepu promjenu u vaše obroke
Inače da biste napravili ovakvo mlijeko, orašaste plodove treba namakati preko noći, pa guliti, no kuharica Bethany Ugarte na svom je Tik Tok profilu objavila kako ga napraviti začas
Aromatični maslaci znaju biti prilično skupi, ali ako ih volite, možete ih i sami prilično jednostavno pripremiti. Sve što trebate je nabaviti maslac i začine koje inače volite i pripremite se za avanturu
Iskoristi svoj Oranž