Jedenje rezanaca se povećava u hladnijim mjesecima za 20 posto u odnosu na ljeto, pa je ovo jedinstvena prilika da ih počnete jesti. Osobito danas, kad se obilježava Dan rezanaca
Povlači se isključivo taj proizvod, proizvođača Monde Nissin Co., LTD., Tajland, dobavljača UNIONTRADE S.p.A., Peschiera, Italija. Na hrvatsko tržište ga stavlja tvrtka LITTLE MANILA j.d.o.o. iz Zagreba
Ova tjestenina vrlo brzo je gotova, a ukusna je i fina. Super je za ručak kada nemate dovoljno vremena za pripremu, a sigurno će ju zavoljeti i vaša djeca
Proizvođač je Thai President Foods Public Company Limited, Bangkok, Tajland, a veleprodaju obavlja kompanija Asia Express Food NL iz Nizozemske. Na hrvatsko tržište stavlja ga poduzeće PEKINŠKA PATKA j.d.o.o. iz Samobora
Vera i Zdravko Sokić iz Cernika nedaleko od Nove Gradiške na svojem obiteljskom gospodarstvu rade tjesteninu od šumskih plodova, bilja, ali i prerađevine od voća i povrća
'Tajvanci žive život pod velikim pritiskom, mnogo vremena provode na poslu i život je skup a maštovita gastronomija uzbudljiv je i kreativni bijeg od toga'
Znate li kako očistiti šipak, ili kojim redoslijedom jesti jastoga, odnosno kako najbolje baratati s kostima dok jedete pileća krila? Evo uputa gurmana i znalaca kuhinje za neke od namirnica
Kaže da je tajna dobrih 'noodle' rezanaca u pravom omjeru brašna i vode. Količina vode ovisi i o temperaturi prostora u kojemu priprema tijesto - ako je prostorija hladnija, stavlja više vode
Proširite vidike pa neka vam uobičajena kuharska pomagala posluže i za neke druge radnje - gulilicu za krumpir iskoristite da tanko narežete luk, a čašu da zgnječite - bananu...
Osim što su bogatog okusa, tikvice su dobre i za zdravlje. Snižavaju kolesterol, bogate su C i A vitaminima te folnom kiselinom. Donosimo tri brza recepta s ovom svestranom namirnicom
Popularne lazanje ne potječu iz Italije, nego iz stare Grčke, u kojoj se od antike pravilo jelo od nekoliko slojeva tjestenine i punjenja umakom, a chef Bremec nam je otkrio najbolji recept
Kada govorimo o najstarijoj pronađenoj hrani, začudili biste se što je sve pronađeno i nakon koliko godina. Kruh, maslac, juha... Sve je to stajalo negdje neotkriveno više tisuća godina...
Tijesto se boja pireom blanširanog ili sirovog povrća, a dodaju se i začini poput cimeta i muškatnog oraščića, ovisno kakvu boju i okus želite dobiti
Dobri ugostitelji znaju da se oko svakog gosta treba potruditi, pa tako ovom momku iz kineske pokrajine Sečuan uz objed uopće nije teško servirati i pravi mali show...
Peseku su se baš jeli rezanci pa mu je papiga priskočila u pomoć. Rezance mu je umakala u posebnu zdjelicu i nježno spuštala u njušku. Pogledajte tu ljubav
Osječanin je na internetu vidio oglas za mobitel i platio ga 2.500 kuna, no u paketu koji mu je stigao poštom bili su rezanci i adapter. Policija je prijavila Međimurca
Muzej rezanaca otvoren je u japanskom gradu Yokohama, a posjetitelji sami mogu pripremiti okus po vlastitom izboru. Muzej je posvećen japanskoj juhi s rezancima
Vlasnik restorana i kuhar Cui Runquan (35) iz Kine odlučio je da više neće gubiti vrijeme na rezanje rezanaca pa je konstruirao robota koji to radi umjesto njega
Tajna dobrog pilećeg paprikaša je u duljini kuhanja: predugo će rezultirati odvajanjem mesa od kosti, a prekratko žilavom piletinom
Tajvanca su uslikali kako, vozeći motor uz cestu, jede rezance u juhi s kineskim štapićima. Videosnimka postala je hit na forumima u Tajvanu
Iskoristi svoj Oranž