Ova poslastica bit će spremna za manje od sat vremena, a ovaj će se kolač vrlo brzo naći na vašoj listi omiljenih. Recept donosi Martha Stewart, ekspertica za ‘comfort food’ hranu
Radi se o vrlo jednostavnom receptu kod kojega nema kuhanja niti paljenja pećnice. Ovaj tart savršeno paše uz bobičasto voće, a po želji možete dodati i malo šlaga na vrh
Sitno sameljite bademe. Pomiješajte ih s brašnom, šećerom i solju te dobro izmiješajte. Dodajte hladni maslac i izradite rukama u mrvičastu smjesu, ispecite pa napravite kremu od čokolade
Za ukusan tart najvažnije je prhko tijesto i kalup koji mu daje specifičan okrugli izgled niske torte. Ovo tradicionalno francusko jelo može se pripremiti i u slatkoj i u slanoj verziji
Pravo je vrijeme za branje medvjeđeg luka, a osim klasične guste juhe ili muffina, s njim možete pripremiti i ukusni tart koji možete poslužiti za doručak, ručak ili večeru
Napravite prefine tortice s malinama i bijelom čokoladom. Isprobajte ovaj jednostavan i brz recept za slatki desert kojim ćete se moći zasladiti kad god poželite
Gotove za manje od sat vremena, maleni šareni desert možete ispuniti najfinijom kremom i ukusnim borovnicama
Stabljike možete prethodno ispeći dok ne počnu rumeniti po rubovima i malo začiniti solju. Slobodno u tart dodajte i malo karameliziranog luka, pečenu mrkvu ili čak nekoliko žlica pire krumpira
Knedle sa šljivama su jedna od omiljenih poslastica u našim krajevima. Osim njih, probajte napraviti tart, cheesecake, talijanski sladoled ili pitu sa šljivama i uživajte u ovim slatkim plodovima
Otkrit ćete i kako da kora od jabuka zadrži lijepu crvenu boju nakon pripreme kolača i izgleda kao buket crvenih ruža. Recept je lagan i odličan za početnike
Domaći kolači uvijek su najukusniji, a osobito ako koristite zdrave namirnice koje svi ukućani vole. Jabuku se može pripremiti na puno načina, a u ovom tartu posebnu aromu joj daje kruška
Ako ste se zasitili teških obroka i željeli biste nešto novo i lagano za pojesti, onda je ovaj tart stvoren za vas. Iskoristite vrhunac sezone rajčica za jelo koje je fino toplo i hladno
Ako ste se zasitili teških obroka i željeli biste nešto novo i lagano za pojest, onda je ovaj domaći tart stvoren za vas. Iskoristite vrhunac sezone rajčica za jelo koje je fino toplo i hladno
Pita od bijele čokolade, hrskavog krokanta, lješnjaka i cimeta je predivni način kako "podmazati" hladno tijelo i nahraniti dušu. Brza i jednostavna priprema obećava često ponavljanje...
Za pripremu pite potrebno je tek 45 minuta, a poslužiti je možete kao glavno jelo ili je možete ‘gricnuti’ uz kavu ili čaj kao međuobrok. Možete je peći tijekom cijele godine...
Gljive su pogodne za izradu raznolikih jela jer se odlično slažu i s povrćem i s mesom. Izvrsne su u rižotima, omletima, palačinkama, umacima i juhama, možete ih pohati i puniti
Radi se o receptu za vrlo zdrav i ukusan kolač u koji se ne stavlja ni šećer, niti brašno, a nema ni jaja. Jednostavno ga je napraviti, a poseban okus daje mu tamna čokolada
Vani je trenutno milijun stupnjeva što znači da je savršeno vrijeme za pečenje kolača. No, ukoliko se zasitite lubenica i dinja, mojito-a i salata, evo recepta za obožavatelje čokolade.
Ovaj jednostavni kolač možete raditi u duguljastom kalupu, okruglom za tortu ili plitkom za tart, no bez obzira na oblik uvijek će dominirati njegov fantastični okus
Male pite s ukusnim nadjevom ne propuštaju se. Naučite kako ih dobro pripremiti uz nadjev od maslaca s kikirikijem i čvrstim jogurtom te preljevom od čokolade
Iskoristi svoj Oranž