Obavijesti

Video

Komentari 0

Gledatelji oduševljeni novom sezonom Tko je kriv?: 'Spasili ste mi život svojim savjetima!'

Gledatelji oduševljeni novom sezonom Tko je kriv?: 'Spasili ste mi život svojim savjetima!'
1

Krenula je nova sezona najgledanije prometnog serijala u Hrvatskoj, a kako nam se čini, i gledatelji su oduševljeni novom, petom sezonom ovog serijala s Jurajem Šebaljem...

VIDEO

Ovo je peta jubilarna sezona! To jest ne, ne može biti jubilarna, da je 10. onda bi bila. Ovako je polujubilarna, rekao je na početku Juraj Šebalj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva epizoda nove sezone ponovo je oduševila našu publiku i izazvala simpatije kod nove publike koja do sada nije gledala ovaj edukativno zabavni serijal.

U prilog tome idu u komentari nekih gledatelja kojima smo, doslovno kako kažu, spasili život:

Meni ste možda spasili život, savjetima. Situacija je bila, vozio sam bicikl uz cestu, makadamskom trakom. Prilazim kamionu koji želi da se ukljući sa sporedne ceste i u momentu se sjetim, da ako mu se previše približim ući ću mu u mrtvi ugao i neće me vidjeti. Zaustavio sam se na sigurnoj udaljenosti.

Drugi gledatelj je pak postao svjestan opasnih situacija u prometu:

Ja sam isto postao svjestan opasnosti u prometu nakon ove emisije. Vozio sam nepreglednom ulicom. Oko mene su bile zgrade i parkirani auti, nisam uopće vidio nogostup. U jednom momentu izletio mi je pas i dijete skupa sa njim. Sva sreća pa sam jako brzo reagirao i na vrijeme se zaustavio jer tko zna što bi se dogodilo. Postao sam svjestan ovih opasnosti jer nikad ne znaš što se može dogoditi u prometu...pozdrav za cijelu ekipu!

A jedan je gledatelj, kako kaže, spasio i sebe i ostale u prometu.

Bas mi je drago da kreće nova sezona Ovo je zaista jako korisna emisija, sigurno ste spasili nekoliko života Puno puta sam se nasao u nekim sličnim situacijama i naucio sam da adekvatno odreagujem i da spasim i sebe i ostale u saobracaju Veliki pozdrav za profesora Rajka, Juru i Mariju.

Drago nam je da vam se sviđa nova sezona. Kako kaže voditeljica Maria, čitamo vaše komentare i nastojimo udovoljiti svakoj vašoj želji i prijedlogu. Nastavite nas gledati svake srijede u 12:00 te na svim digitalnim platformama 24sata.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin