Obavijesti

Video

Komentari 0

Marko Škugor o duetu s Danijelom Martinović: 'Shvatili smo da imamo ono nešto'

Marko Škugor o duetu s Danijelom Martinović: 'Shvatili smo da imamo ono nešto'

Marko Škugor reagirao je na pjesmu 'Ono nešto' koja je nastala u suradnji s Danijelom Martinović te otkrio kako je nastao tekst, scene i što misli o Danijeli. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO

Ovo je prvi put da sam snimao spot u studiju. Zanimljivo iskustvo, velika je razlika kada snimamo vani po razno raznim vremenskim uvjetima - rekao je pjevač Marko Škugor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pjevača iz Šibenika često nazivaju 'glasom Dalmacije' ili 'hrvatskim Jose Carrerasom'. Osim dobrim glasom, Marko Škugor je i autor brojnih svojih pjesama, a pjesma 'Ono nešto' mu je tri godine stajala u 'u ladici'. 

- Danijela i ja smo se našli na pumpi na autocesti i onda mi je rekla da ima neke ideje za tekst, a ja, kako sam napisao tekst i melodiju, nisam previše razmišljao o detaljima. Danijela je predložila 'ti si moje ono nešto' umjesto mojeg 'ti si bila ono nešto'. Odmah me kupilo i još je imala jednu izmjenu i to je napravilo cijelu pjesmu tako da zajedno potpisujemo tekst - objasnio je Marko. 

A Danijela Martinović nam je na predstavljanju svog koncerta u Lisinskom 15. svibnja, ispričala i kako ju je Marko pitao za suradnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Povezao nas je naš zajednički prijatelj, a kada sam pitala Marka zašto je tražio nekog posrednika, rekao je tako slatko: 'Joj Danijela, pa nisam ja znao je li ti mene znaš. Ako ja kažem Marko Škugor, a ti kažeš 'A tko si ti?' što ću onda?' - ispričala nam je Danijela.

Čim je Marko zaključio da bi pjesma 'Ono nešto' bila dobar muško - ženski duet, sjetio se Danijele.

- Na pamet mi je pala Danijela i, na kraju, smo shvatili da imamo ono nešto - rekao je Marko.

Cijelu reakciju Marka Škugora i intervju s Danijelom Martinović pogledajte na YouTube kanalu 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama - TikToku, Instagramu i Facebooku. 

Pogledajte video:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana