Obavijesti

Video

Komentari 2

Novosadski trio pjeva na šest jezika: 'Čak i na japanskom'

Novosadski trio pjeva na šest jezika: 'Čak i na japanskom'
1

The Frajle će u travnju obilježiti 15 godina karijere u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a u intervjuu su nam otkrile kako su sudjelovale u jednim zarukama te što nas očekuje na koncertu 2. travnja

VIDEO

Jako često izlazimo u susret našim fanovima. Jednom je jedan dečko zaprosio svoju curu, zvao nas je i molio da mu pomognemo napraviti iznenađenje, pa smo se tako skrivale u dnevnoj sobi dok djevojka nije došla - otkrile su The Frajle, ženska grupa iz Novog Sada.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bilo je prosidba i na koncertima. Pjevale su na vrlo neobičnim mjestima - na 10.000 metara nadmorske visine, u avionu – to je bilo otvaranje nultog stejdža Exit-a, pjevale su na mikrofon za stjuardese, u crkvi, Europskom parlamentu, hidroelektrani, pa sa simfonijskim orkestrom.

Frajle su studiju 24sata otpjevale nekoliko hitova na stranim jezicima, ali su ispričale zanimljive događaje iz njihovog života.

- Pjevamo na španjolskom, engleskom, taljanskom, francuskom, ruskom, pa čak I na japanskom - smijale su se pjevačice i odmah otpjevale svoj hit 'Štiklice' na španjolskom jeziku.

- Glazba je univerzalni jezik. Djeca će se ustati i otići, ako im se ne sviđa ili ako ih ne zanima, ali kod nas ostaju na koncertu 40 minuta i više - komentiraju Frajle.

Pjevačice smatraju da se najviše pjeva o ljubavi, pa su zato odlučile pjevati o prijateljstvu, jer ga danas ima sve manje.

- Naš novi album je posvećem prijateljstvu, imamo iz svake države jednog predstavnika koji pjeva zajedno s nama, tako da nas je na jednoj pjesmi osam. Želimo širiti mir, ljubav i povezati sve zemlje. Iz Hrvatske pjeva Sanja Doležal, ona nam je velika prijateljica, kao da je jedna od nas. Imamo četiri frajle i četiri frajera - otkrile su u Velikom intervjuu.

Cure su ispričale da najviše vole Jadran koji im je najveća inspiracija za pisanje.

- Ta hrana, to more, ti ljudi, to je toliko predivno nigdje se ne osjećamo toliko dobro - priznale su. 

Pogledajte video: 

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin