Obavijesti

Video

Komentari 27

Tončica Čeljuska: 'Ne zanimaju me zlonamjerni komentari o mom izgledu, ne čitam ih više'

Tončica Čeljuska: 'Ne zanimaju me zlonamjerni komentari o mom izgledu, ne čitam ih više'
3

U novoj epizodi Velikog intervjua voditeljica Tončica Čeljuska otkriva zanimljive detalje svog posla, koje intervju joj je najdraže, te koje putovanje joj je ostalo u najboljem sjećanju

VIDEO

Bila sam na svim kontinentima, od Australije do Južne Amerike, no daleko je to još od pravog putnika. Puno više još imam za vidjeti nego što sam vidjela, ispričala nam je voditeljica Tončica Čeljuska u velikom intervjuu na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Popularna voditeljica vodila je intervjue s brojim ljudima, ali do nekih koje želi, još uvijek nije uspjela doprijeti.

- Željela bih napraviti intervju s Lukom Modrićem i Antom Gotovinom. Modrić je filmska priča - od siromaštva do najveće nogometne zvijezde - otkrila nam je voditeljica. 

Na pitanje, koje tehnike voditeljica koristi na poslu, Tončica je odgovorila da je bitno znati slušati sugovornika, ne prekidati. Voditeljica je osim novinarstva, završila edukacijski program 'Postani life coach'. Smatra da će joj znanja i vještine koje je tom diplomom stekla pomažu i u novinarskom poslu, osobito u međuljudskim odnosima. 

Ispričala je i kako zna dugo čekati svoje goste u emisiji, najduže je čekala Tomislava Mihaljevića, CEO Cleveland clinic, najprestižnije zdravstvene ustanove na svijetu.

- Ta bolnica ima budžet kao 2 Hrvatske i ima 66.000 zaposlenih. Dugo sam čekala ovog gosta, ali to mi je za sada jedan od najdražih intervjua - rekla nam je.

Jedan od posebnih intervjua bio joj je i onaj s glumcem Milošem Bikovićem. Snimala ga je pulskoj Areni tijekom filmskog festivala, na kojem je bio gost povodom svjetske premijere filma "Južni vetar 2: Ubrzanje”. 

- Ispričao mi je da dolazi iz netipične obitelji, njegovi su se roditelji dva puta ženili i rastajali, a on i 16 godina stariji brat koji je iguman u manastiru, rođeni su u dva braka istih roditelja - rekla nam je.

Također, otkrila nam je kako je prije čitala komentare ispod svojih intervjua, no danas to radi sve češće, posebice jer većina tih komentara nije konstruktivna kritika, već 'hejt'.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Ne zanimaju me komentari o mom izgledu, nitko ne komentira o samom intervju - zaključila je.

Cijeli intervju s Tončicom Čeljuskom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana