'Lidija se s djecom nije slikala jer uvjeti to nisu dozvoljavali'

Rekla im je da će se slikati, a zaštitari su je nakon koncerta samo pokupili, kao da je ne znam ni ja kakva zvijezda. Ušla je, nije ni vrata zatvorila, a auto je već bilo 'u prvoj', požalila se Dubrovkinja
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (33) nedavno je nastupila na Gruškoj noći u Dubrovniku, a sada se jedna Dubrovkinja i majka triju djevojčica Dubrovačkom dnevniku požalila da pjevačica njezinim kćerima nije ispunila obećanje.

ZADNJE KUPANJE? Seksi fotke za kraj ljeta: Lidija, Žanamari i Franka su na moru

Naime, Bačić je djeci obećala zajedničko fotografiranje, ali nakon koncerta ih je navodno izbjegla te ušla u automobil i otišla.

- Slikala se s dvije, tri djevojčice prije koncerta i iza prve pauze. Nju je 20-ak djece čekalo do jedan sat iza ponoći kako bi se fotografirali s njom. Rekla im je da će se slikati, oni su je čekali, a zaštitari su je nakon koncerta samo pokupili, kao da je ne znam ni ja kakva zvijezda. Ušla je, nije ni vrata zatvorila, a auto je već bilo 'u prvoj'. Nakon toga plač djece - kazala je žena te dodala kako njezine djevojčice bile neutješne.

- Security je samo odmaknuo svu djecu. Među tom djecom je bila i jedna djevojčica s Downovim sindromom. Trebali ste vidjeti tugu u tim očima. Vidjela sam i u komentarima na drugim portalima kako su je majke kritizirale. Da sam znala u kojem je hotelu odsjela, pošla bih joj u sobu sa svom tom djecom i rekla da ispuni obećanje - dodala je te naglasila kako joj je jasno da je njezin posao doći na pozornicu i otpjevati to za što je plaćena, ali da nije korektno što je ignorirala fanove od kojih živi.

LJETUJE S BRATOM Lidiji odmor kvare lažne vijesti: 'Nisam spomenula Severinu'

Za komentar smo zamolili Lidijina menadžera.

- Taj prigovor se treba uputiti organizatorima koncerta. Lidija se slika s publikom uvijek nakon koncerata kada su uvjeti za to mogući. Imala je stotine koncerata i tisuće slika s vjernom publikom - kazao je Faruk Buljubašić Fayo i dodao da pjevačica obožava djecu te da im se posveti uvijek kada uvjeti koncerta dopuštaju, što je vidljivo iz njezinih objava na društvenim mrežama.

- Ovaj put je bio koncert u Dubrovniku, a sama bina nije imala ogradu i dovoljan broj zaštitara pa se tim zbog Lidijine sigurnosti odlučio da ne nastavi fotografiranje jer su uvjeti bili nekontrolirani, a broj ljudi prevelik - zaključio je.

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata
Komentari (74)
 • marquez

  Ja sam u šoku...matere dovele dicu da se u 1 sat iza ponoći slikaju sa polugolom pevaljkom!!!

  12. 9. 2018,   20:47
 • blue_devil006

  I ti roditelji koji zele da se djeca slikaju s njom.....wtf

  12. 9. 2018,   20:30
 • Deleted user

  Draga djeco, ništa važno i posebno niste propustili i zbog toga ne očajavajte. Interesantnije je i korisnije da se slikate pored nekog ukrasnog drveta u parku.

  12. 9. 2018,   20:39
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.