Liz Hurley je doma otišla bosa i s dekolteom u prvom planu

Engleskinja je sina Damiana dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom. No on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002.
Vidi originalni članak

Elizabeth Hurley ima 53 godine, ali sudeći prema objavama na društvenim mrežama u kojma redovito u prvi plan stavlja zavidnu liniju, bez problema bi mogla konkurirati i dvostruko mlađim ženama.

'SRAMOTI GA' Hurley 'napada' bradavicama: I dalje ne brine za mišljenje sina

Britanska glumica ovog je puta objavila video koji je brzo skupio preko 300 tisuća lajkova, a u kojem je obožavatelj oduševila oblinama.

- Uvijek je dobra zabava kada je napustiš bosonog - napisala je liz koja u videu odjevena u prozirnu crnu haljinu ispod koje se nazuire donje rublje.

Inače, ovakvo slobodno ponašanje nedavno e zasmetalo Lizinu sinu Damianu )16).

- U dobi je u kojoj sve što njegova majka radi ga sramoti i jednostavno ne može razumjeti zašto se njegova majka ne može malo pokriti - rekao je njegov prijatelj  Dodao je kako glumica ne razumije zašto ju sin traži da skriva tijelo jer je iznimno ponosna na svoj mladenački izgled i govori mu kako nema ništa pogrešno što je žena njezine dobi seksi. 

BROOKE, LIZ I CINDY Imaju 52 godine: Trikovi su im voda s octom i brzo hodanje...

Engleskinja je sina dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom (52). No on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002. i tvrdio je kako su imali kratku avanturu. Hurley je potvrdila njegovo očinstvo DNK testom.

Idi na 24sata
Komentari (87)
 • kirbi78

  To je komad a ne ove Šuputice i sl.

  8. 8. 2018,   13:57
 • whitepearl

  ima šta i pokazati. Za čistu desetku je.

  8. 8. 2018,   13:54
 • kažemja

  Dobar milf! Hebozovna je do bola ! Te njene sise ...

  8. 8. 2018,   14:19
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.