To je to što me zanima!

Liz Hurley je doma otišla bosa i s dekolteom u prvom planu

Engleskinja je sina Damiana dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom. No on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002.
Vidi originalni članak

Elizabeth Hurley ima 53 godine, ali sudeći prema objavama na društvenim mrežama u kojma redovito u prvi plan stavlja zavidnu liniju, bez problema bi mogla konkurirati i dvostruko mlađim ženama.

'SRAMOTI GA' Hurley 'napada' bradavicama: I dalje ne brine za mišljenje sina

Britanska glumica ovog je puta objavila video koji je brzo skupio preko 300 tisuća lajkova, a u kojem je obožavatelj oduševila oblinama.

- Uvijek je dobra zabava kada je napustiš bosonog - napisala je liz koja u videu odjevena u prozirnu crnu haljinu ispod koje se nazuire donje rublje.

Inače, ovakvo slobodno ponašanje nedavno e zasmetalo Lizinu sinu Damianu )16).

- U dobi je u kojoj sve što njegova majka radi ga sramoti i jednostavno ne može razumjeti zašto se njegova majka ne može malo pokriti - rekao je njegov prijatelj  Dodao je kako glumica ne razumije zašto ju sin traži da skriva tijelo jer je iznimno ponosna na svoj mladenački izgled i govori mu kako nema ništa pogrešno što je žena njezine dobi seksi. 

BROOKE, LIZ I CINDY Imaju 52 godine: Trikovi su im voda s octom i brzo hodanje...

Engleskinja je sina dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom (52). No on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002. i tvrdio je kako su imali kratku avanturu. Hurley je potvrdila njegovo očinstvo DNK testom.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ZMIJA1 14.08.2018.

    vidi ove sisulje - svidža mi se

  • friklik 08.08.2018.

    Uuuuuuu....."razvalio" bih ju ko beethoven kajdanku,,,,

  • davor430 08.08.2018.

    ovo je jedan primjer savršene žene

Komentiraj...
Vidi sve komentare