To je to što me zanima!

Štico podbada: Baš ću nazvati Vulića i pozvati ga na kavu...

Željko Kopić dobio je otkaz jer je bio na druženju s Igorom Štimcem. Novi trener Hajduka Zoran Vulić također je, tvrdi Štimac, bio s njim na druženju, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će sad reagirati uprava Hajduka
Vidi originalni članak

Prije svega nekoliko dana netko iz navijačkih redova donio je na Poljud predsjedniku Hajduka Jasminu Huljaju fotografije na kojima su trener Željko Kopić i Igor Štimac. To je bila kap koja je prelila čašu i koštala Kopića smjene. 

SLUŽBENO Zoran Vulić preuzeo je Hajduk: Pomoćnik mu postaje Carević!

Što je ponukalo Kopića da se sastane sa Štimcem nije poznato, je li od njega tražio savjet, ili je to bio tek prijateljski susret, manje je važno. Navodno je Kopić, suočen s dokazima, kazao kako Štimca poznaje odavno te da ga je on zvao na kavu.

Novi trener Hajduka je Zoran Vulić s kojim je Igor Štimac također veliki prijatelj. I gle čuda, i on je s njim, kako kaže Štimac, bio na kavi.

Bivši hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka objavio je na Facebooku fotografiju s novim trenerom Hajduka, pa će biti jako zanimljivo kako će sad reagirati uprava Hajduka. Hoće li i Vulić dobiti otkaz zbog kave sa Štimcem?

Inače, fotografija koju je Štimac stavio kao profilnu snimio je fotograf Pixsella Goran Kovačić 2009. godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • brancco30 09.09.2018.

    Stimca za gradonacelnika splita i automatski vecinski vlasnik hajduka i sve rasteraj bagru

  • mestar 09.09.2018.

    Malo se smirila situacija u Dinamu, priblizavaju se izbori, poslije osvajanja srebra u rusiji lova velika se lova vrti a politicarima treba materijala za kampanje da ne izgube dio kolaca. U nijednoj demokratskoj drzavi na svijetu politicari ne prave svoje kampanje na sportskim klubovima nego na ekonomskim i rijesavanju postojecih problema. Ovo sve je otislo predaleko,. Ocito da je interes samo lova, moc privelegije sve ostalo je sporedno i nevazno za te aktere.Tko strada nego oni koji s tim nemaju nista nego naijaju za svoj klub, pa nevini stradaju ako se pojavi u drugom gradu s obiljezjima svog kluba sto je jos gore i mjesta pa nisu slobodni ni prosetat svugdje u svojoj drzavi.Eto ni popit kavu i porazgovarat s prijateljima i [poznanicima.

  • 09.09.2018.

    Pozovi ga na kapučiner da ih zbuniš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare