To je to što me zanima!

Štimac opet udario po Našem Hajduku: Ma klub vodi sekta...

Evidentno je i dokazano da Naš Hajduk direktno odlučuje tko će biti trener. Miješaju se u rad predsjednika. Da to nije tako, klub ne bi postao zatvoren kao što je sada, rekao je Štimac na Novoj TV
Vidi originalni članak

Ne nadzire se kraj krizi Hajduku, a sve je kulminiralo u četvrtak kada je Željko Kopić dobio otkaz i to zbog sastanka s Igorom Štimcem, velikim protivnikom i kritičarom Našeg Hajduka, u trenutku kada je predsjednik kluba Jasmin Huljaj na Poljudu imao sastanak s igračima.

'RAT' SE NASTAVLJA Štimac opleo po NH-u: Njima je najveći domet 7 kila pečenog

Iako je uoči tog sastanka Huljaj dao podršku Kopiću, sada već bivšeg trenera Hajduka je skupo stajao sastanak sa Štimcem.

- Razgovarali smo o njegovoj situaciji, o tome što ga je snašlo, o problematici koji je imao tijekom mandata. On je već tada očekivao da će sastanak s igračima imati za posljedicu otkaz - rekao je Igor Štimac u razgovoru za Novu TV, a na pitanje tko je inicirao sastanak koji je doveo do otkaza - on ili Kopić, nije želio odgovoriti.

- Vi vodite istragu? Radije bih o onome što se događalo nakon toga - rekao je Štimac koji je još jednom uputio oštre riječi Našem Hajduku.

- Evidentno je i dokazano da Naš Hajduk direktno odlučuje tko će biti trener. Miješaju se u rad predsjednika. Da to nije tako, klub ne bi postao zatvoren kao što je sada. Moj klub, klub većine hajdukovaca je uvijek bio najsimpatičniji svima, gradio prijateljstva, bio je klub prijatelj, dobrodošao svugdje, a danas je taj klub zatvoren, rekao je Štimac pa dodao:

- Svaki neistomišljenik je neprijatelj kluba. Njega vodi sekta, to nije narodni pokret!

Igrači Hajduka su na odmoru do ponedjeljka, a pitanje je hoće li ih dočekati trener u svlačionici kada se vrate. Ponudu s Poljuda su odbili Igor Tudor i Mario Stanić pa se predsjednik i sportski direktor okreću nekim drugim rješenjima. Ali, pitanje je uopće tko će nakon svega uopće biti spreman doći na Poljud...

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Antemate_2 09.09.2018.

    Ne volim štimca a ovoga rilova pogotovo sjebali su Hajduk i oni i rožiči i kerum i takvi . Tko god dođe u Hajduk samo gleda osobni interes . Torcidu okricu protiv Hrvatske ( zna se i tko je okriče razni tomiči ubačeni - poseren se na sve kad takvi četnik može pisat za slobodnu ). Shvatite da HRVATSKA nije hns i da njih triba skidat bez diranja u reprezentaciju. HAJDUK je taka dno i dok ga netko ne kupi nema ništa od HAJDUKA. Zašto je 15 godina kupujem pretplatu da bi moga gledat kako od gorice gube 2 nula. Kad Bijeli budu privatni Torca će isto navijat ( još i slađe jer ćemo bit jaki ) , to triba netko tim momcima objasnit.

  • Ivica Jakić Cule 08.09.2018.

    Došlo na naplatu "dabogda sve izgubili" vidiš tko se svastike hvata od svastike i pogine.... Osobno im zato želim sretan put u 2 ligu

  • topnik_1_1 08.09.2018.

    Simpatizer sam Hajduka ali Hajduk je definitivno postao najsmješniji klub u Europi.Bio sam ljut kao ris kada su Hajduka namjeravali kupiti oni Američki biznismeni,a Splićani rekli ne damo mi naš Hajduk nikome.Eto vam sad vaš Hajduk gledajte u njega i čudite se.Jer Hajduk je sada u Hrvatskoj četvrti klub iza Dinama,Rijeke,Osijeka a samo je pitanje vremena kada će potonuti još dublje.Kome treba ovakav jadan Hajduk dragi moji Splićani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare