Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tko kaže da je putovati skupo? Na Tajlandu noćim za 7 kuna!

None Foto:

Kada sam pokušao slagati okvirni budžet za svoje putovanje, ni na kraj pameti mi nije bilo da ću pronaći hostel koji košta 1€.

Trenutno sam na Tajlandu, prošao sam sve od Bangkoka, sjevernih šuma i nacionalnih parkova, istočne južne obale s predivnim malim otocima i plažama i sada sam na Koh Phanganu.


Bojana koji nema plan pratiti možete na Facebooku i YouTubeu


To je inače veliki "partijanerski" otok poznat po Fool Moon Partyjima. Ipak, kada nije puni mjesec, relativno je tiho. Kao i svaki put, dan ranije sam upalio internet na mobitelu i pogledao gdje ćemo spavati. Nisam vjerovao da je jedna noć za samo 1€. Zapravo se nisam ni nadao dok nismo došli u hostel gdje su nam rekli da je noć 40 tajlandskih bahta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naravno, uzeo sam samo jednu noć i čekao da se nešto dogodi: da će biti prevruće, da će biti previše ljudi, da će plahte biti prljave i krevet pretvrd. Ali eto, ništa od toga.

Zato smo odlučili tu ostati skoro dva tjedna i uživati u plaži i moru. Mali problem je jedino da do nekih 4 ujutro se ne može spavati zbog obližnjeg kuba koji glasno svira glazbu pa se drveni zidovi malo tresu. Ali po party smo i došli ovdje, zar ne?

 

Tema: 100% prirodno