Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tonijeva životna škola: 'Odmah ujutro treba vježbati u krevetu'

None Foto: YouTube

Tonijeva izjava za N1 postala je viralni hit. Rekao je da se penzioneri samo žale, a on vježba svaki dan pa nikada nije bolestan. Toni tvrdi da je snimao reklame za hotele, ali i za kultni losion poslije brijanja

Ujutro odmah treba vježbati u krevetu, da se razgibaš, onda se u kupaoni umiti hladnom vodom po cijelom tijelu, a onda trenirati, savjeti su Taljata Tonija Selmanija (82), jedne od najvećih internetskih senzacija u Hrvatskoj.

Svaki dan morate vježbati: Taljat Selmani savjetuje kako živjeti zdravo!

Posted by 24sata on Tuesday, January 22, 2019

Toni je svojim izjavama kako gripa ne postoji te da se penzioneri samo žale, a ne vježbaju postao izuzetno poznat, ali kako piše Jutarnji list, bio je poznat i puno prije.

VIDEO: OPERI SE MUŠKI, HLADNOM VODOM! Video djeda koji priča o gripi je hit, sada iscurila i duža verzija

Bio je prvi maneken u Jugoslaviji

Toni je, naime, bio prvi maneken u Jugoslaviji.

- Radio sam reklame za Varteks, Kamensko, reklamirao sam hranu i piće. Glumio sam u reklamama za Esplanadu i Interkontinental - priča Toni koji živi u zagrebačkom kvartu Utrine.

Svaki dan vježba po - tri sata

Kako ponosno ističe, vježba svaki dan po tri sata.

'BOLI ME RUKA, BOLI ME NOGA...' "Penzioneri uništili zdravstvo: 'Vježbaj pi*** ti materina!"

- Nakon jutarnje rutine, odem na Bundek. Ne samo hodati, treba trčati, skakati, raditi na spravama, štrikovima, gore-dolje, ma sve. Nikad nisam bio bolestan, ne idem doktoru, zdrav sam cijeli život - kaže Toni te dodaje kako je prije trenirao borilačke vještine te da i danas može puno mlađe oboriti udarcem na pod.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nema smisla ograničavati se - dodao je za Jutarnji.

Toni je inače porijeklom iz Albanije, a u Zagreb je došao 1960. nakon što se vratio iz vojske. Uz posao manekena, radio je u telekomu i spajao kućanstva na telefonsku mrežu. Neke reklame je, kaže, snimao i sa svojom suprugom za koju kaže da je najljepša žena na svijetu.

- Već smo 55 godina u braku te imamo sina i unuka. On je već sada, s pet godina, pravi muž, pa najljepši je na svijetu - skromno će Toni. Kaže da je ljubav najvažnija na svijetu.

Komentari (50)
  • Koliko je u krivu toliko je i u pravu. Postoji ogroman broj penzica kojima je jedini domet i uzbudenje u zivotu odlazenje na preglede. Nije bitno sto se pregledava, vazno da idu u bolnicu i da im nekako prolaze dani. Naravno, onda se baci stigma na prave starije bolesnike koji nikako ne mogu doci na red jer ovi zdravi opterete sustav.

    22. 1. 2019,   09:19
  • A jesi se nadelal moj otac nikad nije vježbal osim na poslu i poslije posla u fušu i nikad bolestan na žalost preminul je sa nepunih 85 godina isto tako majka koja je radila kod kuce ali i prekopala vrtova i vrtova tuđih doživjela je 90 godina isto preminula al oboje bi i dulje živjeli da su imali lijecnike ko neki koji se brinu i znaju posal ,al kad nemas veze i novaca za lijecnike sve je badava ,lijepa je pjesma os grdovica nije u šoldima sve al kod nas je obrnuto sve je baš sve u šoldima to itekako zna svaki tkz mali hrvat

    22. 1. 2019,   09:25
  • Hajde matori ne lupetaj. Tri -cetiri sata vjezbanja su dovoljna za profesionalne sportase, od koji mnogi ne dozive svoje 60-te godine. Ne mogu svi biti manekeni u zivotu i "druziti" se sa gospodjom Kosor. Neko mora raditi i dirinciti za komad hljeba.

    22. 1. 2019,   10:42