Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Trajalo bi i duže da im žena s prozora nije prijetila policijom'

None Foto: čitatelj 24sata 8

Kod crkvice Sveti Mikula u Splitu mladi par 'bacio' se u akciju u ponedjeljak oko 23 sata. Nisu ih omeli ni prolaznici, a 'u klinču' bi ostali i duže da im jedna žena nije zaprijetila policijom

Prolazio sam ulicom s prijateljima kad smo vidjeli dečku i curu koji su se prepustili strastima. Nisu ih čak ni omeli prolaznici, kazao je čitatelj koji ih je u Ulici Miljenka Smoje u Splitu snimio u vrućoj akciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da se ljubavnici ne srame prepustiti strastima u javnosti, često možemo vidjeti. Kod crkvice Sveti Mikula u Splitu par je u ponedjeljak oko 23 sata krenuo u akciju.

- Čuo sam stenjanje koje je odzvanjalo uličicom. Akcija je trajala oko pet minuta, a trajala bi i duže da im jedna žena s prozora nije zaprijetila policijom - kaže čitatelj.

Pokraj ljubavnika u zanosu prošao je jedan mladića s vrećicom, zatim drugi no nije im bilo neugodno. Kad su završili, dečko je navukao hlače no nije pružio ruku te pomogao mladoj dami da ustane. Da ih je policija uhvatila, platili bi prekršaj između 180 i 750 kuna.

Zaigrali se kod dječjeg igrališta

Na Rokovu perivoju u Zagrebu u parku punom djece par se prepustio ljubavnom zanosu. Kada su shvatili da ih roditelji gledaju, pobjegli su.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Od stenjanja nisu spavali

Mladi par u splitskoj Bernardinovoj ulici mijenjao je poze, a susjedi su od glasnog stenjanja jedva zaspali.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Na stijeni se prepustili strastima

Ljubavnici u zanosu snimljeni su na plaži u Kostreni. Zanesenom paru problem nije predstavljala niti stijena koju su izabrali.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Vruće noći na autu iza samostana

Nakon ulaska Vatrenih u finale Svjetskog nogometnog prvenstva i turisti na Hvaru su bili vatreni. Strast ih savladala u blizini franjevačkog samostana.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Komentari (36)
  • Za 180 kn kazne i ja bi hebao !

    4. 9. 2018,   16:47
  • malo si ovako razmisljam sa viseg gledista ne sa zivotnjskog stalno se gura taj seksizam u danasnjem svijetu u svaku poru naseg zivota nam se namece al ne u pozitivnom smislu vec negativnom(reklame sa polugolim zenama na svakom koraku sve kako bi razorilo obitelj zajednicu kao muza i zenu i njihovu djecu,jer taj muz kada vidi tu zenu pomisli pa mogao bi si naci ovakvu jednu a ne ova moja vidi je i tako nade drugu zbog uzitka a sta na kraju bude razori obitelj i to nikako nije dobro)ljudi se gledaju kao komadi mesa vidis zenu kako bi je sad itd.samo da covjek zadovolji taj trenutak uzitka.sve je u danasnjem vremenu vanjstina,svatko gleda higijenu tijela a nitko higijenu duse unutarnji mir jer to je ono sto danas ljudima treba a taj mir je tu s nama samo mnoge stvari nas sputavaju ka tome putu.znam da se vecina nece slagati s mojim napisanim al nema veze.nitko ne ostaje na ovoj zemlji vjecno kad tad ce dobiti odgovor samo oce li tada vec biti kasno.

    4. 9. 2018,   18:28
  • E pa baba stvarno ak ti nisi dobila pod rep kaj si ljubumorna na djecu nek se praše svašta zapri škure i odi spat a ne murju zvat aj bok

    4. 9. 2018,   16:29