Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
Powered by Pevec

Ovako su se na omiljenom festivalu zabavljali najmlađi

Jedan od najpoznatijih gastronomskih festivala ni ove godine nije iznevjerio visoka očekivanja pa je tako ponudio pregršt atraktivnih zbivanja. Zabava na ovogodišnjem ''Chill&Grill'' festivalu nije izostala ni u Pevecovom Kids Korneru

Omiljeni festival hrane i pića i ove je godine okupio brojna lica koja su uživala u čarima hrvatske gastronomske ponude. Lijepo vrijeme i dobra zabava na Bundek su doveli rekordnih 60 tisuća ljudi. Osim u hrani i piću, uživalo se i u ritmovima glazbe koju su izvodili popularni hrvatski glazbenici poput Jure Stublića, benda Mangroove i Letu Štuke te mlade i talentirane Luce.

Na Chill&Grillu su se mogli naći i kulinarski dvoboji, a među poznatim kuharima svoje znanje su pokazali hrvatski chefovi David Skoko i Marko Palfi. Lana Klingor-Mihić je pravila francuske sendviče s jajem i majonezom, dok je Darko Kontin pripremao biftek s džemom od luka i piva.

Ove godine se festival malo odužio pa je u odnosu na prošlogodišnja tri dana, trajao pet dana. Uživali su i mali i veliki, a najmlađe je posebno oduševio Kids Korner u organizaciji Peveca.

Foto: Pevec

Nakon niza radionica održanih u najvećim hrvatskim gradovima, Pevecova radionica za male i velike našla je svoje mjesto i na najpoznatijem festivalu hrane.

Važnost učenja o životu biljaka, prepoznali su i roditelji pa je tako svakog dana trajanja festivala, radionicama prisustvovalo oko 50 mališana. Tamo su učili kako bojati teglice i saditi biljke, dok ih je u zabavnom dijelu čekalo slikanje s maskotama. Najhrabriji su se okušali i u nagradnoj igri, gdje su povezanih očiju morali presaditi biljku. Da je bilo i više nego zabavno govore sretna lica najmlađih, koja su kroz igru i zabavu naučila i nešto korisno.

Pročitajte još i ovo: Nema više hejterskih komentara na Instagramu.

Tema: Mali i veliki vrtlari

Komentari (6)
  • Moj mali vrtlar redovito razasipa humus iz cvijeća po terasi

    8. 5. 2018,   13:38
  • Tako se igraju i s velečasnim,uče kroz igru o sexu

    9. 5. 2018,   10:48