Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Da bebu dočekaju lijepe: Evo kako se mame sređuju za porod

Neke su mame pokazale da zaista vrijedi ona 'ako niste pokazali na društvenoj mreži, nije se ni dogodilo', a s tim su otišle i korak dalje pa se šminkaju i nanose make up dok imaju trudove

Sve te slojeve make-up a ove mame nanose da lijepe dočekaju svoje bebe, ali i budu spremne za prvu zajedničku fotku koju će onda staviti na Facebook ili Instagram. Da je tako potvrđuju i statistike koje kažu da se čak 68 posto rodilja u Velikoj Britaniji šminka, odmah nakon poroda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli M A K E U P B Y A L A H A™️ 🇦🇫 (@makeupbyalaha)

Neke se pak sređuju i prije nego trudovi krenu. Isto istraživanje je tako pokazalo da mnoge mlađe mame u dobi od 18. do 31. godine prije nego dođu u bolnicu idu na beauty tretmane. Sređuju dlačice na depilaciji, kvarcaju se da imaju bolji ten, stavljaju umjetne trepavica, ili barem idu srediti frizuru.

Čini se da su za taj trend krive (ili zaslužne) influencerice s Instagrama koje na svojim profilnim stranicama postavljaju fotografije na kojima se sređuju za doček svojih prinova. 

TKO VAM SE SVE SVIĐA? 'Ma to je jezivo': Novotarija na Fejsu donijet će ljubavni kaos?

Vizažistica Alaha Karimi je tako svoju prvu bebu 2016. na Instagramu najavila s fotografijom na kojoj se za porod priprema nanoseći nekoliko slojeva pudera. A to joj je, kako kaže, olakšalo bolove na porodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli M A K E U P B Y A L A H A™️ 🇦🇫 (@makeupbyalaha)

No ona nije jedina. Mama i vizažistica Tegan Woodford je na Instagram stavila fotografiju na kojoj ona uređuje svoju šogoricu dok ova još ima trudove. Foto: Instagram

NEMOGUĆE IM JE ODOLJETI: Ovi horoskopski znakovi su najzgodniji i najviše seksi

Komentari (81)
  • Ja sam svog sina docekala lijepa i bez tonu sminke.

    3. 5. 2019,   21:06
  • Ma ovo je sve bolesno.

    3. 5. 2019,   21:13
  • Nekoliko slojeva pudera? Nije ni čudno što u ranim 20-tima kao ona Rodička izgledaju kao žene od cca 35 g.

    3. 5. 2019,   21:11