Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Došli su posvojiti mačića pa su pronašli svog izgubljenog psa

None Foto: Facebook

Izgubljenog Dopeya uočio je otac. Kada je pas čuo glas svog vlasnika, dotrčao im je u naručje. Sve to, snimili su članovi udruge Jacksonville Humane Society i objavili na Facebooku

Pretprošlog vikenda, obitelj iz Jacksonvillea u Floridi ponovno se susrela sa svojim psom koji je nestao u kolovozu. Dirljivi susret nije prošao bez suza, ali i poljubaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve se odigralo kad su došli na posvojenje mačića u lokalni azil. Dok su bili u redu, otac je uočio svog smeđe-bijelog psa pored volontera.

- To je moj Dopey! - počeo je vikati, a pas je, prepoznavši glas svog vlasnika, otrčao do obitelji i skočio im u naručje. Presretna obitelj ga je izljubila, a sve su snimili članovi udruge Jacksonville Humane Society.

'REAL DOG' KONFERENCIJA Ljubimci i emocije: Agresivan pas ne znači nužno i loš pas

Priču su podijelili na Facebooku i oduševili svoje pratitelje.

🧡 November 9th is officially Generosity Breeds Joy Day in Jacksonville and this story is one for the books. 💚This sweet...

Objavljuje The Jacksonville Humane SocietySubota, 9. studenoga 2019.

U ponedjeljak su iz udruge javili i kako su tijekom provjere mačaka uočili da jedna ima čip te je pomoću njega vratili vlasniku.

- Oni su odmah požurili po nju. To je također bio završetak lijepe priče - kazali su i dodali kako je obitelj tražila svoju macu nekoliko mjeseci.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (8)
  • Stari pljunuti Robin Williams.

    13. 11. 2019,   13:49
  • Ova fotografija dočarava pravi smisao veselja, sreće i kapaciteta životnih potreba. Eto, toliko je dovoljno čovjeku za apsolutno veselje i sreću. Tekst nisam čitao jer je iz slike sve jasno. Presretna obitelj.

    13. 11. 2019,   15:41
  • prijatelji koji te nikada neće iznevjeriti

    13. 11. 2019,   14:08