Obavijesti

Lifestyle

Komentari 143

'Doživjela sam čak 109 godina jer sam se klonila muškaraca'

Oni donose više nevolja nego što vrijede, rekla je ova simpatična starica prije nego je umrla u 109. godini života. Svaki dan je jela zobenu kašu, a s muškarcima nije željela imati previše posla

VIDEO

Kada su je zamolili da im otkrije tajnu dugovječnosti, simpatična Jessie Gallan rekla je da tu i nema neke tajne - sve se svodi na izbjegavanje muškaraca. Ova starica je živjela u Škotskoj, a umrla je 2015. godine u 109. godini života.

Mogu li psi i mačke nanjušiti rak kod svojih vlasnika? Mogu!
Mogu li psi i mačke nanjušiti rak kod svojih vlasnika? Mogu!

Evo što je ispričala o svojem životu kratko prije smrti:

Rodila sam se na farmi u Kintoreu 1906. godine. Imala sam pet sestara i jednog brata. Zajedno smo odrasli u malenoj kućici sa dvije sobe. Svi smo spavali na madracu napunjenom slamom nagurani jedno pored drugoga.  Ja sam bila jedina koja je išla u školu, ali to je trajalo kratko, morala sam raditi u kuhinji na farmi.

Kasnije sam se zaposlila kao sluškinja kod jednog imućnog poslovnog čovjeka, a nakon toga sam radila u uslužnim djelatnostima, i na selu i u gradu. Nisam se nikad udavala.

U poznim godinama sam se preselila u dom za starije. Tamo sam upoznala Sarah Jane koja mi je postala najbolja prijateljica, nerazdvojne smo. Volim glazbu, volim biti aktivna koliko mogu i volim biti neovisna. Obožavam jesti zobenu kašu, rado sam je jela cijelog života.

Moja tajna dugog života je u tome što sam se držala podalje od muškaraca. Oni samo donose više nevolja nego što vrijede.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae