Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htjela je veće grudi pa ostala bez jedne dojke - zbog greške

Jessie se obratila timu plastičnih kirurga, dr. Terryju Dubrowu i dr. Paulu Nassifu, koje je proslavila emisija ' Botched' (Neuspjela operacija) na TLC televiziji. Opisala je svoje strašno iskustvo

Jessie, Amerikanka koja nije htjela otkriti puno ime i dob, ispričala je svoje iskustvo nakon neuspjele operacije povećanja grudi kada je morala ići na drugi zahvat koji je trebao ispraviti štetu - ali nije. Za povećanje grudi se odlučila nakon što su je suprug i bivši dečko prevarili sa ženama sa koje su imale veće grudi od nje.

Foto: screenshot/

No nakon katastrofalnog ishoda operacije povećanja grudi, Jessie je ostala samo sa jednom dojkom i tako živjela punih šest godina do nedavno, kad se obratila timu plastičnih kirurga, dr. Terryju Dubrowu i dr. Paulu Nassifu, koje je proslavila emisija 'Botched' (Neuspjela operacija) na TLC televiziji. U toj emisiji tim obično popravlja tuđe kirurške pogreške.  

Iako su postojale šanse da i ova operacija pođe po zlu, Jessie je odlučila da se za dekolte isplati riskirati. Prisjetila se vremena kad se prvi put odlučila za operaciju povećanja grudi.

Foto: screenshot/

- Do tada sam dvaput u životu bila zaljubljena, a obojica su me prevarila sa ženama s većim grudima, pa sam odlučila da mi je dosta - priča Jessie koja se tada odlučila za operaciju povećanja grudi.

Kirurga je tražila 'najveće grudi koje se mogu napraviti'. On ju je, na žalost, poslušao i na krhko joj je tijelo ugradio ogromne implantante.

Foto: screenshot/

Nakon samo dva tjedna lijevi implantant je pukao, a sadržaj je doslovno curio van kroz rez. Jessie kaže da je tada trpjela groznu bol, zbog čega je otišla na operaciju kako bi to popravila. No njeno je tijelo odbilo implantant pa je šest godina bila bez lijeve dojke, prenosi Daily Mail

BILA JE SASVIM ZDRAVA Sumnjali na rak: Starica umrla jer su joj izvadili oba bubrega

- Ne prođe ni dan da ne požalim što sam se zbog muškarca odlučila na tu operaciju - kaže Jessie i ističe da sada želi samo 'miran, normalan život u što normalnijem tijelu'. A, iako se nadala da će joj novi kirurški tim moći izjednačiti grudi, to se nije u potpunosti ostvarilo . 

- Rano je počela primjećivati komplikacije, iako smo poduzeli sve da do toga ne dođe - rekao je dr. Dubrow koji je objasnio da su napravili što su mogli da Jessie bolje izgleda. 

Foto: screenshot/

- Brinulo me kako uopće zategnuti kožu da implantant izdrži, a zbog njenog tkiva koje je bilo tanko kao papir postojalo je 60 posto šanse da joj uopće ne uspijemo pomoći - objasnio je dr. Dubrow koji je uzeo dio tkiva s Jessieinih leđa i upotrijebio ga na području grudi. Dodao je i dva manja implantanta zbog simetrije i objasnio da će grudi, ako će htjeti u budućnosti, moći i malo povećati. 

- Mislila sam da nikad više neću izgledati normalno, a sada imam simetrične grudi koje dobro izgledaju s odjećom i bez nje - rekla je Jessie, zadovoljna jer opet može nositi dekoltirane majice.  

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Komentari (26)
  • Koliko nisko samopoštovanje moraš imat da radi neke 2 *udale ideš stavljat silikone?

    12. 2. 2019,   07:05
  • Glupača, imala je super sise, a ako joj dečku nisu odgovarale mogla ga jednostavno poslati u P.M.

    12. 2. 2019,   07:49
  • Žene koje rade takve operacije su za psihijatrijsko liječenje

    12. 2. 2019,   07:22