Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kliješta, lutka i nož: S čime sve 'u sebi' dolaze na hitnu pomoć

Na jednom su portalu zamolili medicinske sestre, tehničare i liječnike da napišu što je najgore čemu su svjedočili na hitnoj pomoći. Ovo su njihove priče o 'genitalnim užasima'

1. Ruka Barbike

"Čovjek je došao s rukom Barbie lutke u mokraćnoj cijevi. Očito je naručio lutku za seks s eBaya, a kad je stigla, zapravo je bila Barbie lutka. Otrgnuo joj je ruku i gurnuo je u penis."

2. Nož

"Žena je došla s nožem u vagini. Tvrdila je da ju je netko napao, ali to joj područje nije krvarilo, bilo je kao da je nož samo skliznuo u nju. Kasnije je otkrila da je to učinila sama da osveti svom dečku' 

-samanthaw435

3. Krumpir

Foto: Dreamstime

"Moja je baka bila ginekolog. Jednom joj je u ordinaciju ušla starija žena koju je nešto boljelo pa su je slikali rengenom: ispostavilo se da joj je u maternici rastao krumpir. U maternici!"

-honchatron9000

4. Svjetiljka

"Moja mama nekada bila medicinska sestra, a imala je pacijenta koji je došao s baterijskom svjetiljkom u rektumu. Tvrdio je da je slučajno pao na nju, ali je imao povijest 'padanja na čudne predmete'.

-melissalasalle710

5. Igla za kukičanje

"Jedan moj suradnik imao je pacijenta koji je u pijanom stanju u penis odlučio staviti iglu za kukičanje. Urolog je morao je kirurški ukloniti predmet."

-heatherc4

6. Lego

Foto: Dreamstime

"Tip je pokušao napraviti 'čep' od Lego kocke i ljepljive trake i gurnuo ga u rektum. Voljela bih da se šalim."

-misssalome

7. Žarulja

"Moja se mama uvijek sjeća tipa koji je u stražnjicu stavio žarulju. Pitao sam je kako su je izvukli, a njezin je odgovor bio: 'S velikim poteškoćama.'

-jennab17

8. Veliki dildo

"Jedne noći čovjek je došao s najvećim crnim dildom kojeg sam ikad vidjela, a koji je gurnuo u stražnjicu. Mi smo zapravo morali ići za njim s kantom 'ispod njega'. Kad je konačno predmet uklonjen, njegova nas je partnerica zamolila da ga očistimo i rekla: "Trebat ćemo to natrag", a onda mi je namignula."

-delaneyh4

VELIKI OBOŽAVATELJ Bryan je potrošio pola milijuna kuna da sliči na Britney Spears

9. Živi štakor

"Čovjek je došao na Hitnu sav plav u licu, izgledao je kao da će umrijeti. Provjerili su mu cijelo tijelo, ali nisu mogli shvatiti što nije u redu. Okrenuli su ga i ugledali rep koji mu izlazi stražnjice. Nakon CT-a pronašli su štakora u rektumu koji je bio otkinuo dio debelog crijeva, pa je čovjek patio od unutarnjeg krvarenja zbog čega mu je lice postalo plavo. Navodno bi na živog štakora stavio kondom da ga polako uguši, a štakor bi unutra disao ravno u prostatu zbog čega bi on osjećao zadovoljstvo. Čovjek se potpuno oporavio, ali jadni je štakor umro."

-shermans

Friendship, sports and entertainment concept - happy male friends with beer watching tv at home. KAKO JE KOD VAS? Muškarci priznali: Radije smo s prijateljima nego sa suprugama

10. Mrkva

Carrot isolated | Autor: 123rf Foto: 123rf

"Radim u gastrointestinalnom laboratoriju u lokalnoj bolnici. Radili smo kolonoskopiju na tipu koji je imao mrkvu zaglavljenu u rektumu ... koju je njegova žena stavila tamo. Nismo je mogli ukloniti, pa je morao na operaciju. Ljudi, debelo crijevo je zakrivljeno. Nemojte unutra gurati ravne stvari koje nisu fleksibilne."

-brightestpolkadot

11. Glava tuša

"Jednom mi je tip došao s tušem u stražnjici, a crijevo se za njim vuklo poput repa."

-emilyd

12. Figurica balerine

"Moja prijateljica je medicinska sestra na hitnoj. Jednom joj je došao tip i požalio se da mu se nešto zaglavilo u mokraćnoj cijevi. Rekao je da previše boli, ali na kraju je uz krvarenje sam izvadio predmet. Bila je to figurica male lutke balerine iz muzičke kutije. Wow." 

-mackenzieaveryw

13. Gušter 

Foto: Dreamstime

"Jednom sam imao pacijenta s bolovima u trbuhu. Uzeo sam rendgenski snimak njegova trbuha i pitao što se dogodilo. Rekao mi je da ne zna. Objesio sam rendgenski snimak na svjetlosnu kutiju i vidio da u rektumu ima guštera."

-zipporah1981

14. Krvavi krastavac

"Pacijent je došao na hitnu jer je imao krastavac zaglavljen u rektumu. Prije nego je odlučio doći, pokušao ga je sam izvaditi s nožem. Liječnik je izašao iz sobe s vrlo velikim, krvavim krastavcem."

-patriciac4db887ca7

15. Dugi komad konca

"Zatvorenik je došao s boli u penisu. Ispostavilo se da je gurnuo komadić konca do dna uretre, samo da bi mogao izaći iz ćelije i doći do bolnice."

-ariannanike

16. Kliješta

toolreviewguide | Autor: toolreviewguide Foto: toolreviewguide

"Ja sam medicinska sestra na hitnoj. Jednoga je dana došla žena s kliještima koja su joj se zaglavila između nogu. S njima je masturbirala, ali su kliješta ušla duboko u njezinu vaginu. Morali su je odvesti u operacijsku dvoranu kako bi ih kirurški uklonili jer su joj skoro probušila maternicu."

-durr190

BIG BOOBS RUINED LIFE 'UNIŠTILE SU MI ŽIVOT' Zbog velikih grudi nikako ne mogu pronaći pravog muškarca

17.Goveđa juha

"Žena bi stavila kocku goveđe juhe u vaginu jer ju je njezin dečko volio jesti od tamo. Morali smo izvlačiti komadić nekog povrća koji je ondje zaglavio."

-Anonymous, na portalu BuzzFeed
 

Komentari (27)
  • Ovo je nešto najodvratnije i najbolesnije što sam ikada pročitala,Zašto sam čitala,😭,zlo mi je od poremečenih ljudi😡😡🤮🤮

    13. 8. 2019,   08:37
  • Hahah 🤣 koji likovi

    13. 8. 2019,   08:50
  • To sve živi među nama? Treba jedan dobar meteor koji će sve resetirati.

    13. 8. 2019,   08:47