Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Meghan priprema liniju odjeće: Prihod ide u dobrotvorne svrhe

None Foto: Paul Edwards/Press Association/PIXSELL

Bivša glumica udružila se s modnim brendom Jigsaw i Marks & Spencer. Markle će se fokusirati na poslovne kombinacije, a pomoći će dobrotvornoj organizaciji Smart Work

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37) potvrdila je da će krajem godine krenuti s vlastitom linijom odjeće, a pola prihoda ići će u humanitarne svrhe. Vojvotkinja je vijest objavila u nadolazećem rujanskom izdanju britanskog Voguea, a to su potvrdili i s dvora.

Harry and Meghan's top 10 most romantic moments HUMANITARNA KAMPANJA Harry i Meghan otpratili sve s Instagrama i traže vaš savjet

Bivša glumica udružila se s modnim brendom Jigsaw i svojom prijateljicom, dizajnericom Mishom Nonooom koja ju je upoznala sa suprugom, princom Harryjem. Suradnju je sklopila i s britanskim kompanijama Marks & Spencer i Johnom Lewis & Partners.

Boston Red Sox v New York Yankees - MLB London Series - Match One - London Series | Autor: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL Foto: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL

Meghan će se fokusirati na poslovne kombinacije, a pomoći će dobrotvornoj organizaciji Smart Work koja pomaže nezaposlenim i ranjivim ženama da se vrate na radno mjesto.

S organizacijom Smart Work vojvotkinja se povezala još u siječnju kad je bila i javno uključena u njihov rad i postala njihova "kraljevska pokroviteljica".

Suits - Season 4 RUJANSKO IZDANJE ČASOPISA Meghan kao urednica Voguea: Intervjuirala je Michelle Obamu

- Za svaki kupljeni komad, drugi se donira u dobrotvorne svrhe. To ne samo da nam omogućuje da budemo dio priče jednih drugih, već nas podsjeća da smo zajedno u njoj - izjavila je za Vogue.

Royal Wedding | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Otkako je postala dio kraljevske obitelji, Meghan je postala modna ikona. Gotovo sve što nosi, odmah nestaje s polica. Na primjer, bijela košulja koju je nosila na prvom zajedničkom pojavljivanju s princem Harryjem rasprodana je za nekoliko sati, a web stranica na kojoj se mogla kupiti je "pala".

Vojvotkinja je obožavateljica britanskih high-street marki, poput Marks and Spencera s kojima će surađivati na vlastitoj modnoj liniji.

Komentari (1)
  • Ako bude kao i "bolognese" od nedavno, uspjeh zagarantiran 😂😂😂

    4. 8. 2019,   23:57