Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mirisao vlastite čarape nakon nošenja pa završio u bolnici...

Muškarac je izjavio da je ovisan o mirisanju vlastitih čarapa koje je cijeli taj dan nosio. U tome je pretjerao ga je na kraju navedeni fetiš doveo do popratnog kašlja i 'smjestio' ga u bolnicu

Muškarac (37) iz kineskog Zhangzhoua,( nazvan samo Peng u lokalnim izvještajima), počeo je osjećati bol u prsima. U bolnicu je zaprimljen kao hitan slučaj i poslan je na rentgen kako bi se utvrdio uzrok njegove boli, kao i popratnog kašlja koji je razvio.

The man helpless with dirty clothing after separating from wife | Autor: Elnur Amikishiyev Foto: Elnur Amikishiyev

Dijagnosticirana mu je gljivična infekcija pluća i zadržan je u bolnici na liječenju, a doktori su utvrdili pomalo neobičan uzrok njegovih problema. Naime, zaključili su kako je njegovo stanje najvjerojatnije uzrokovala navika da miriše svoje čarape nakon nošenja.

Gljivična infekcija koju je razvio na nogama proširila se na njegova pluća kad je mirisao čarape, pri čemu je udisao gljivične spore.

Fever And Cold. Portrait Of Beautiful Woman Caught Flu, Having H MALA ŠKOLA PREVENCIJE Bliži se sezona gripe: Znate li da smo zarazni tjedan dana?

Sudeći prema izvještajima u lokalnim novinama, muškarac je rekao doktorima da je postao ovisan o mirisanju čarapa koje bi nosio tijekom dana. Kontinuirano i namjerno njušenje vlastitih čarapa najvjerojatnije je omogućilo da se gljivične spore (mikroskopske biološke čestice koje omogućuju reprodukciju i raspršivanje gljivica) prošire u njegova pluća, gdje su se razvile u gljivičnu infekciju.

PROVJERITE STOLICU Ovih šest simptoma može vam ukazati na rak debelog crijeva

- Infekcija se može pripisati i pacijentovom nedostatku odmora kod kuće jer je pazio na dijete, što je dovelo do slabljenja imunološkog sustava - rekao je dr. Mai Zhuanying u bolnici u Zhangzhouu.

Peng je zadržan u bolnici na liječenju, no očekuje se da će se potpuno oporaviti, prenosi IFL Science.

Komentari (11)
  • Objavili ste istu stvar 2018.

    29. 8. 2019,   21:52
  • Bosanac da pošnjofa svoje ni najbrža hitna ga ne spasi 🤪

    29. 8. 2019,   21:46
  • sam je kriv

    29. 8. 2019,   21:40